Fenerbahçe'nin Dzeko transferi sonrası herkes Serdar Dursun'un 2 yıl önce yaptığı paylaşımı konuşuyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Dzeko transferi sonrası herkes Serdar Dursun'un 2 yıl önce yaptığı paylaşımı konuşuyor

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko'yu kadrosuna katmasının ardından Serdar Dursun'un 2 yıl önce yaptığı paylaşım gündem oldu. Milli futbolcu gönderisinde, Bosna-Hersekli yıldız ile olan fotoğrafını "4-4-2 çift forvet" ve "Legend" ifadeleriyle paylaşmıştı.

22.06.2023 11:20  Güncelleme: 11:29

Inter ile sözleşmesi sona eren 37 yaşındaki golcü Edin Dzeko, Fenerbahçe'ye resmi imzayı atmak için İstanbul'a geldi. Sarı-lacivertlilerin bu transferi sonrası Serdar Dursun'un 2 yıl önce yaptığı paylaşım gündem oldu.

"EFSANE"

Fenerbahçe'nin milli futbolcu Serdar Dursun gönderisinde, Dzeko ile olan fotoğrafını "4-4-2 çift forvet" ve "Legend(Efsane)" ifadeleriyle paylaşmıştı. Bosna-Hersekli futbolcuyu oldukça seven Dursun, transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılmazsa en beğendiği santrforlardan biriyle yan yana oynama fırsatı yakalayabilecek.

SÖZLEŞME 2 YILLIK

Fenerbahçe'nin Edin Dzeko ile 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin, Bosna-Hersekli yıldıza senelik 4.5 milyon euro maaş vereceği iddia edildi.

Serdar Dursun'un paylaşımı:

Fenerbahçe'nin Dzeko bombası sonrası herkes Serdar Dursun'un 2 yıl önce yaptığı paylaşımı konuşuyor
Fenerbahçe\'nin Dzeko transferi sonrası herkes Serdar Dursun\'un 2 yıl önce yaptığı paylaşımı konuşuyor

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Dzeko transferi sonrası herkes Serdar Dursun'un 2 yıl önce yaptığı paylaşımı konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • özgür: Adam çok iyi fakat tek endişem fenerbahçeye gelmesi :) 98 14 Yanıtla
  • MEHMET ÜNAL: Türkiye liğinde futbolu çoktan bırakmış adamlar bile gelir top oynar Dzeko henüz 37 yaşında çok iyi iş yapar. 11 13 Yanıtla
  • Serkan Basar: Barış mançonun ömrümün son baharında şarkısı Bi an aklıma geldi :) 17 2 Yanıtla

Advertisement