Fenerbahçe Fiyat Artırdı! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Fiyat Artırdı!

Fenerbahçe Fiyat Artırdı!

Ancak bu kritik galibiyete rağmen Advocaat, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, "Bu maçtan önce de uzun zamandır kadroya yeni eklemeler yapmamız gerektiğini söylüyordum. Hâlâ da aynı fikirdeyim. Bunun skorla ilgisi yok.

24.01.2017 06:45

Ancak bu kritik galibiyete rağmen Advocaat, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, "Bu maçtan önce de uzun zamandır kadroya yeni eklemeler yapmamız gerektiğini söylüyordum. Hâlâ da aynı fikirdeyim. Bunun skorla ilgisi yok. Biz sadece bu sezonu değil, önümüzdeki sezonu da planlıyoruz" diyerek yönetime transfer mesajı gönderdi. Fenerbahçe Yönetimi de Mehmet Ekici için bir kez daha harekete geçme kararı aldı. Daha önce yıldız futbolcu için 2 milyon Euro'luk (8.1 milyon TL) teklif yapılmıştı. Sarı-Lacivertliler bu rakamı 2.75 milyon Euro'ya (11.1 milyon TL) yükseltti.



Trabzon kabul etmezse...



Trabzonspor, Beşiktaş'a gitmeyi kabul etmeyip, yeni sözleşme imzalamayan Mehmet Ekici'yi kadro dışı bırakmıştı.



Fenerbahçe'nin teklifi artırmasının ardından Bordo-Mavililer'in nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Trabzonspor Yönetimi eğer bu teklifi kabul etmez ve başarılı oyuncu sezon sonunda bedelsiz olarak ayrılırsa, futbolcuya ikinci devrede ödenecek maaş ile birlikte Bordo-Mavililer'in kaybı 3.5 milyon Euro (14.2 milyon TL) olacak!



Kaynak: Fanatik

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Fiyat Artırdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement