Fenerbahçe Galatasaray'a karşı Samandıra'ya kapandı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Galatasaray'a karşı Samandıra'ya kapandı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan 8 maçta Sarı-Kırmızılılar hiç mağlubiyet almadı. Başkan Ali Koç ise, Galatasaray'a karşı galibiyet göremedi. Takımda Galatasaray zaferi yaşayan bir futbolcunun olmaması da dikkat çekti. Fenerbahçe, tersine dönen seriyi düzeltmek için Samandıra'ya son hazırlıklarını sürdürüyor.

16.11.2021 15:57  Güncelleme: 16:08

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün başında futbolda henüz Galatasaray'a karşı galibiyet sevinci yaşayamadı.

2 YENİLGİ

8 karşılaşmada Galatasaray mağlubiyet yüzü görmedi. Bu maçların 2'sini Aslan kazandı, 6 karşılaşma berabere sonuçlandı. Cim-Bom'un stadında oynanan son 4 maç berabere bitti. Bu maçların 3'ünde ise hiç gol sesi çıkmadı.

Fenerbahçe Galatasaray'a karşı Samandıra'ya kapandı

PEREİRA DA GÖREMEDİ

Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı 1668 gündür galibiyet hasreti yaşıyor. 2015-16'da Fenerbahçe'yi çalıştıran Vitor Pereira'nın da derbi zaferi yok. Kadroda Galatasaray'a karşı galibiyet göremeyen bir futbolcunun olmaması da dikkat çekti.

Fenerbahçe Galatasaray'a karşı Samandıra'ya kapandı

SAMANDIRA'DA MESAİ

Fenerbahçe, bu derbiyi çok önemsiyor. Samandıra'da yoğun mesai var. Son 2 yıldır Kadıköy'de alınan yenilgiler, serinin Galatasaray'a geçmesi, yönetimin canını sıktı. Ali Koç'un kurmayları Samandıra'daki çalışmaları yakından takip ediyor.

Fenerbahçe Galatasaray\'a karşı Samandıra\'ya kapandı

Son Dakika Spor Fenerbahçe Galatasaray'a karşı Samandıra'ya kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement