Fenerbahçe İçin Taraftar Destek Yürüyüşü İzle (Fb Tv İzle) Fenerbahçe Tv İzle - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe İçin Taraftar Destek Yürüyüşü İzle (Fb Tv İzle) Fenerbahçe Tv İzle

Fenerbahçe İçin Taraftar Destek Yürüyüşü İzle (Fb Tv İzle) Fenerbahçe Tv İzle

Canlı Fenerbahçe Tv izle, Canlı Yayın Fenerbahçe Tv izle, Fenerbahçe Tv izle, Hd kalitede.

16.02.2014 12:46

Canlı Fenerbahçe Tv izle, Canlı Yayın Fenerbahçe Tv izle, Fenerbahçe Tv izle, Hd kalitede. Destek yürüyüşü izle Aziz Yıldırım ve taraftarların yürüyüşü izle.

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen “ Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet” yürüyüşü bugün Bağdat Caddesi’nde yapılacak.

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet” yürüyüşü bugün Bağdat Caddesi’nde yapılacak.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de katılacağı yürüyüş, saat 14.00'te Şaşkınbakkal’da başlayacak. Çok sayıda Fenerbahçe Taraftar Derneği’nin katılacağı yürüyüş, Kızıltoprak’ta sona erecek.

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği, yaptığı açıklamada, taraftarları olası provokasyonlara karşı uyararak, “Davamızın, siyasi oluşumların gölgesinde kalmaması için her tür olası provokasyondan uzak durulması en büyük isteğimiz ve yürüyüşe katılacak olan herkesten de açıkça beklentimizdir. Bu bağlamda, siyasi her tür slogandan kaçınılmasını, kişi ya da kurum hedefli tezahüratlardan uzak durulmasını, yürüyüşün amacından çıkmasını hedefleyebilecek her tür oluşuma karşı durulmasını önemle rica ederiz” denildi.

Ali Koç'un başkanlığını yaptığı 1907 Fenerbahçe Derneği, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin futbolda Şike Davası'nda Aziz Yıldırım'a örgüt ve şike suçlarından verilen hapis cezalarını onaylamasının ardından, Fenerbahçe Kulübü'ne desteğini 'Adalete Fener Yak' sloganıyla destek oldu.

İşte 1907 Fenerbahçe Derneği'nden açıklanan bildiri;

7’den 70’e, kadın-erkek, genç-yaşlı Büyük Fenerbahçe Camiası, 3 Temmuz’dan başlayarak tarihte görülmemiş büyük haksızlık karşısında her türlü saygıyı hak eden eşsiz bir kenetlenme örneği göstermiştir.

Bugün gelinen noktada hep altını çizdiğimiz “Adil Yargılanma” hakkının, toplumun tüm fertleri için olmazsa olmaz bir gereklilik olduğu bir kez daha gün yüzüne çıkmıştır. İnanıyoruz ki, 3 Temmuz’da başlayan süreç evrensel hukukun değişmez kuralları çerçevesinde bağımsız mahkemelerde gerçekleştirilecek adil yargılanmayla, kamuoyu vicdanında herhangi bir şüpheye yer bırakmadan sona erecektir.

Bu bağlamda hem Türkiye, hem de asırlık camiamız adına bağımsız mahkemelerde adil yargılanma hakkının gerekliliğini haykırmak üzere düzenlenen “Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü” 16 Şubat Pazar günü saat 14:00'te Şaşkınbakkal’dan başlayacak, stadımızda son bulacaktır.

Kuruluşumuzdan bugüne kaybettiğimiz, Ayetullah Bey’den Lefter Küçükandonyadis’e, Ziya Songülen’den Basri Dirimlili’ye, Zeki Rıza Sporel’den Serkan Acar’a, İslam Çupi’den Selçuk Yula’ya saymakla bitmeyen tüm değerli isimlerin var olduğu “Fenerbahçelilik Ruhu” ile kadın, erkek, çocuk hep birlikte, bir kez daha birlik ve beraberlik içerisinde, el ele, omuz omuza olacağız.

1907 Fenerbahçe Derneği olarak Büyük Fenerbahçe Yürüyüşünde saat 13:30’da Divan Erenköy’de buluşmak üzere..

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe İçin Taraftar Destek Yürüyüşü İzle (Fb Tv İzle) Fenerbahçe Tv İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement