Fenerbahçe Ligin İkinci Yarısına Galibiyetle Girmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Ligin İkinci Yarısına Galibiyetle Girmek İstiyor

Fenerbahçe Ligin İkinci Yarısına Galibiyetle Girmek İstiyor

Fenerbahçe Ligin İkinci Yarısına Galibiyetle Girmek İstiyor

21.01.2011 13:01

FENERBAHÇE LİGİN İKİNCİ YARISINA GALİBİYETLE GİRMEK İSTİYOR

MEDICAL PARK ANTALYASPOR MAÇINDA PATLAMA BEKLENİYOR

Ligin ilk yarısında liderin 9 puan gerisinde kalan, Avrupa'ya ve Ziraat Türkiye Kupası'na erken veda eden Fenerbahçe, artık önünde kalan tek hedefe kilitlendi. İstanbul'daki çalışmaların ardından Yeni Malatyaspor maçından sonra Antalya'ya gelen ve 1 haftadır kampta bulunan Sarı-Lacivertliler, ikinci yarının ilk haftasında yarın akşam karşı karşıya gelecekleri Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını bu akşamki son çalışmayla tamamlayacak. Sarı-Lacivertli takımda sadece Uğur Boral'ın sakatlığı bulunurken, Niang'ın dün takımla çalışması ve forma giyecek duruma gelmesi teknik heyeti sevindirdi. Teknik direktör Aykut Kocaman sahaya süreceği kadroyu şekillendirirken, Samsunspor ile oynanan hazırlık maçından farklı olarak Semih'in yerine Niang'ın ilk 11'de olması kesin. Aykut Kocaman formda görünen Dia için yer ararken, Senegalli oyuncu Özer'in yerine orta sahanın solunda yer alabilir. Kocaman'ın yarın akşam takımını sahaya şu muhtemel 11 ile çıkarması bekleniyor: Volkan, Gökhan, Lugano, Yobo, Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer (Dia), Alex, Niang Medical Park Antalyaspor'un ise muhtemel 11'i şöyle:

Ömer, Erkan, Ivan Radeljic, Deniz Barış, İlkem, Ali Zitouni, İbrahim Dağaşan, Uğur İnceman, Tita, Mehmet Yılmaz, Serge Djiehoua.

"SEZONUN EN ÖNEMLİ MAÇI"

Sarı-Lacivertli ekipte herkes Antalyaspor maçı öncesi kenetlenmiş durumda. Antalyaspor maçına "dönüş maçı" olarak bakan futbolcular ve teknik heyet bu maçı kazanamamaları halinde bir sonraki Trabzonspor maçının daha zor olacağını belirtiyorlar. Puan farkının açılmasını istemeyen ve önce Antalyaspor maçına konsantre olan Sarı-lacivertli takımda kaptan Alex ve Emre başta olmak üzere tüm oyuncular maçın önemine dikkat çekerek, kendi aralarında "Sezonun en önemli maçı bizim için bu maç. Bu maçı kayıpsız geçerek galibiyet serisi yakalamalıyız" diye konuşuyorlar. Alex'in sözleşmesinin uzatılması ile ilgili yöneticilerin kendisiyle konuşması Brezilyalı kaptanın kaygılarını da yok ederken, Teknik direktör Aykut Kocaman'ı da rahatlattı. Alex'e, "Ligin ikinci yarısında sana her zamankinden daha fazla ihtiyacım olacak" demesi de oyuncusunu onurlandırırken, Kocaman oyuncularından %100 Antalyaspor maçına konsantre olmalarını istedi.

UĞUR DEMİRKIRDI - ANTALYA/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Ligin İkinci Yarısına Galibiyetle Girmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement