Fenerbahçe'nin kapısından dönüp, Galatasaray'a imza attı! Abdülkerim'den transfer itirafı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin kapısından dönüp, Galatasaray'a imza attı! Abdülkerim'den transfer itirafı

Fenerbahçe ile imza aşamasına gelen Abdülkerim Bardakcı transferinde devreye giren Galatasaray, futbolcuyu 3+1 yıllığına kadrosuna kattı. Deneyimli savunmacı sarı-kırmızılılarla sözleşme imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada, "Baştan beri gönlüm Galatasaray'dan yanaydı. Diğer kulüplerin de ilgisi oldu. Ama en son durağımız Galatasaray oldu." ifadelerini kullandı.

25.06.2022 21:04  Güncelleme: 21:23

Galatasaray, Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı ile resmen sözleşme imzaladı. Fenerbahçe'nin kapısından dönen deneyimli futbolcu, GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

"AHMET ÇALIK ÖZ KARDEŞİM GİBİYDİ"

Hayatını kaybeden Konyaspor ve Galatasaray'ın eski futbolcu Ahmet Çalık'ı anan Abdülkerim Bardakcı, "Ahmet Çalık'ı 10 yıldır tanıyordum, öz kardeşim gibiydi. Konya'da da güzel günlerimiz geçti. Burada Ahmet Çalık'ın çok özel anları vardı. Ben de buraya hem onun adına hem de kendi adıma bu anıları devam ettirmeye geldim." dedi.

Fenerbahçe'nin kapısında dönüp, Galatasaray'a imza attı! Abdülkerim'den transfer itirafı

Abdülkerim Bardakcı'nın açıklamalarının devamı şöyle:

"GÖNLÜM GALATASARAY'DAN YANAYDI"

"Baştan beri gönlüm Galatasaray'dan yanaydı. Diğer kulüplerin de ilgisi oldu. Ama en son durağımız Galatasaray oldu. Muhteşem bir stat ve muhteşem bir ambiyans var. Burada oynamaktan dolayı her zaman keyif alıyordum. Deplasman takımı olarak geldiğim halde bile. Sabırsızlıkla o günleri bekliyorum.

Fenerbahçe'nin kapısında dönüp, Galatasaray'a imza attı! Abdülkerim'den transfer itirafı

"GALATASARAY'DA KAPTANLIĞA GİTMEK İSTİYORUM"

Herkes Okan hocanın ne kadar iyi biri olduğunu söylüyor. Ben de merak ediyordum. Okan Hoca ile oynamayı. O da burada nasip oldu. Galatasaray'daki hedefim ilk önce oynamak sonra da kaptanlığa kadar gitmek istiyorum. Her zaman bu formanın hakkını vererek oynamaya çalışacağım."

Fenerbahçe\'nin kapısından dönüp, Galatasaray\'a imza attı! Abdülkerim\'den transfer itirafı

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin kapısından dönüp, Galatasaray'a imza attı! Abdülkerim'den transfer itirafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Alper006 : Birader biraz dürüst ol samimi ol ya başından beri gönlün Galatasaray da idi o zaman neden gidip fenerle masaya oturdun. İstediğim parayı vermediler bende size geldim desene. 4 0 Yanıtla
  • Metin Tank: tipik mehmet topuz vakası.sonuç:: seni göndermek için kulüp taraftar dua edicek ama kulüp el mahkum seni 3 yıl klupte tutacak.ondan sonra seni aldıkları günün yasını tutacak 1 0 Yanıtla

Advertisement