Fenerbahçe'nin yeni Güney Korelisi Jin-ho Jo, antrenman şovuyla İsmail Kartal'ın gönlünü çeldi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin yeni Güney Korelisi Jin-ho Jo, antrenman şovuyla İsmail Kartal'ın gönlünü çeldi

Sarı Lacivertlilerin geçtiğimiz günlerde transferini bitirdiği Güney Koreli Jin-ho Jo; A takımla çıktığı maçta İsmail Kartal'ı memnun etti. Fenerbahçe'nin hocası, genç futbolcuyu övgüye boğdu.

31.03.2022 08:58  Güncelleme: 12:49

Fenerbahçe'nin genç yetenekleri dümene geçiyor. Teknik Direktör İsmail Kartal, Futbol Akademi'ye transfer edilen Jin-ho Jo ve İsak Vural'ı A Takım antrenmanına aldı. Genç futbolcular İsmail Kartal'ı adeta büyüledi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi şov yaptı, İsmail Kartal hayran hayran izledi! Mesut Özil formayı zor alır

"FENERBAHÇE ORTA SAHA ARAMAZ"

Orta sahanın her yönünde rahatlıkla oynayabilen Jin-ho Jo için Kartal, "Çok iyi kumaşı var, tıpkı Arda Güler gibi. Oyunun iki yönünü de okuyor, topla ilişkisi çok iyi. Fenerbahçe uzun yıllar orta saha aramaz. A Takım'da rahatlıkla oynar. İsak Vural da inanılmaz yetenekleri olan bir futbolcu. Fenerbahçe'yi çok sevmesi mutluluk verici. Henüz 15 yaşında ama fizik kalitesi olağanüstü" dedi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi şov yaptı, İsmail Kartal hayran hayran izledi! Mesut Özil formayı zor alır

FORMA ASLANIN AĞZINDA

Kadro dışı bırakılan Mesut Özil'e af çıkması gündemde fakat Kartal'ın düşünceleri olumlu değil. İrfan Can, Pelkas ve Arda Güler'den hayli memnun olan İsmail Kartal, Mesut'a yer açmakta zorlanıyor. Ayrıca Mesut Özil'in tavırları da geleceğini olumsuz etkileyen bir başka önemli detay.

İsmail Kartal yeni transferi hayran hayran izledi! Mesut Özil formayı zor alır
Fenerbahçe\'nin yeni Güney Korelisi Jin-ho Jo, antrenman şovuyla İsmail Kartal\'ın gönlünü çeldi

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin yeni Güney Korelisi Jin-ho Jo, antrenman şovuyla İsmail Kartal'ın gönlünü çeldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Bu adamda yapamadı maalesef.En başından beri getirilen bütün teknik direktörlerin ortak beceriksizliği,takımdaki yıldız futbolculara hitap edememesi. ..dik yarıştırmayı seçiyorlar.Uyuma gideceklerine.Egolarına yeniliyorlar.Diyor ki Kartal.Ben diyor bu takımda kaptanlık yapmış bir adamım.Bana koşulsuz saygı göstereceksiniz.Otur desem oturacaksınız,kalk desem kalacaksınız.Sus desem susacaksınız,konuş desem müsaade ettiğim kadarını söyleyeceksiniz.Aynı Pereira egosu.Başkan zaten Ego kralı.Sonuç bu. 0 0 Yanıtla

Advertisement