Fenerbahçe "Saha Kapatma" Tehlikesiyle Karşı Karşıya - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe "Saha Kapatma" Tehlikesiyle Karşı Karşıya

Fenerbahçe "Saha Kapatma" Tehlikesiyle Karşı Karşıya

Galatasaray derbisindeki kötü tezahüratlar sonucu TFF'den sarı lacivertli kulübe ceza geldi. Fenerbahçe 1 maç daha ceza alırsa sahası kapanacak.

15.11.2013 08:33

TFF, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Galatasaray derbisinde Şükrü Saraçoğlu'nda saha olayları nedeniyle ceza tayinine yer olmadığına kanaat getirirken, aynı müsabakada Fenerbahçe taraftarlarının neden olduğu çirkin tezahürat nedniyle sarı lacivertli kulübe 150 bin TL para cezası verilmesini kararlaştırdı.

SAHA KAPANMA TEHLİKESİ

Fenerbahçe Kulübü'nün bu ceza ile aldığı 3. ceza olmuş oldu. Sarı lacivertli kulüp 1 maç daha ceza alırsa sahası kapanacak.

Talimat diyor ki;

Zira Disiplin talimatının ilgili 52. maddenin 4.bendi'ne göre; aynı sezon içerisinde dördüncü kez ihlali halinde sorumlu kulübe, bir müsabakayı seyircisiz oynama cezası ve ikinci fıkrada öngörülen para cezalarının üst sınırı kadar para cezası verilmesi gerekiyor.

PFDK'IN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE;

FENERBAHÇE A.Ş. hakkında, 10.11.2013 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe 'Saha Kapatma' Tehlikesiyle Karşı Karşıya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement