Fenerbahçe, Serdar Dursun'u kiralık olarak transfer etti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Serdar Dursun'u kiralık olarak transfer etti

Fenerbahçe, Serdar Dursun\'u kiralık olarak transfer etti

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'te forma giyen 32 yaşındaki golcü futbolcu Serdar Dursun'u sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Dursun'un transferi konusunda F. Karagümrük ile anlaşmaya varıldığı açıklandı. Bu sezon 24 resmi karşılaşmada 6 gol atan deneyimli futbolcu, daha önce Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Denizlispor, Greuther Fürth ve Darmstadt 98'de de forma giymişti.

09.02.2024 14:15  Güncelleme: 22:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'te forma giyen 32 yaşındaki golcü futbolcu Serdar Dursun'u sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "2023-2024 yapılanmasına devam edilen futbol A takımımızda, Serdar Dursun'un sezon sonuna kadar kiralık olarak transferi konusunda kulübü F. Karagümrük ile anlaşmaya varılmıştır. Serdar Dursun'a yeniden hoş geldin diyor, çubuklu formamız ile şampiyonluk diliyoruz" denildi.

32 yaşındaki futbolcu bu sezon Fatih Karagümrük ile çıktığı 24 resmi karşılaşmada 6 gol sevinci yaşadı.

Deneyimli futbolcu sezon başında Fenerbahçe'den kırmızı-siyahlılara transfer olmuştu. Serdar Dursun kariyerinde ayrıca daha önce Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Denizlispor, Greuther Fürth ve Darmstadt 98'de forma giymişti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Serdar Dursun'u kiralık olarak transfer etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement