Fenerbahçe taraftarları Beşiktaş derbisi için deplasmana hareket etti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe taraftarları Beşiktaş derbisi için deplasmana hareket etti

Fenerbahçe taraftarları Beşiktaş derbisi için deplasmana hareket etti

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak Beşiktaş derbisi için Kadıköy'den toplu olarak deplasmana hareket eden sarı-lacivertli taraftarlar, Tüpraş Stadı'na ulaştı. Polis eşliğinde 25 otobüs ile maçın oynanacağı stada gelen 1814 sarı-lacivertli taraftar, önce toplu halde daha önce belirlenen alanda otobüslerden indirildi. Taraftarlar, daha sonra yine kontrollü bir şekilde stada alındı. İl Spor Güvenlik Kurulunun aldığı karara göre, sarı-lacivertli taraftarlar yaklaşık 5 yıl sonra Dolmabahçe'de takımlarının yanında yer alacak.

09.12.2023 17:38

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak Beşiktaş derbisi için Kadıköy'den toplu olarak deplasmana hareket eden sarı-lacivertli taraftarlar, Tüpraş Stadı'na ulaştı.

Polis eşliğinde 25 otobüs ile maçın oynanacağı stada gelen 1814 sarı-lacivertli taraftar, önce toplu halde daha önce belirlenen alanda otobüslerden indirildi. Taraftarlar, daha sonra yine kontrollü bir şekilde stada alındı.

İl Spor Güvenlik Kurulunun aldığı karara göre, sarı-lacivertli taraftarlar yaklaşık 5 yıl sonra Dolmabahçe'de takımlarının yanında yer alacak. Fenerbahçe taraftarı, Beşiktaş deplasmanında takımlarını son olarak 2018-2019 sezonunun 23. haftasında oynanan müsabakada desteklemişti. 25 Şubat 2019'da oynanan derbi 3-3 sonuçlanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe taraftarları Beşiktaş derbisi için deplasmana hareket etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement