Fenerbahçe Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22.haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Rize'de yaptığı antrenmanla tamamladı.

16.02.2013 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Rize'de yaptığı antrenmanla tamamladı.

Çaykur Rizespor'un Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman nezaretinde yapılan antrenmanın ilk yarım saati basına ve taraftarlara açık tutuldu. Yağmur altında tel örgülerin arkasından sarı-lacivertli futbolcuları izlemeye gelen taraftarlar takımlarına büyük sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar, futbolcuları tek tek bulundukları alana çağırarak tezahürat yaptı.

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında deplasmanda karşılaşılan Bate Borisov maçındaki 11'den bazı futbolcuların jenerasyon çalışması yaptığı idmanda diğer futbolcular ise 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Bate Borisov maçında sağ üst adalesine aldığı darbe nedeniyle tedbir amaçlı dünkü antrenmana çıkarılmayan Gökhan Gönül'de takımla beraber çalıştı.

Antrenmana

kart cezalısı Raul Meireles, tedavileri devam eden Mehmet Topuz ve Sezer Öztürk ile Trabzonspor maçı kadrosuna alınmayan Krasiç ve Beykan Şimşek katılmadı. Yarın Avni Aker Stadyumu'nda Trabzonspor ile karşılaşacak olan takım maç öncesi Rize'den ayrılacak. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement