Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren penaltıda karar doğru mu? Hakem yorumcuları aynı görüşte birleşti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren penaltıda karar doğru mu? Hakem yorumcuları aynı görüşte birleşti

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda RAMS Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. beIN Sports'un hakem yorumcuları sarı-lacivertlilere zaferi getiren penaltı pozisyonunu değerlendirdi. Bülent Yıldırım, pozisyonun doğru bir penaltı olduğunu belirtirken, Deniz Çoban ise kuralın vücudunu genişletmek ve kolunu topun önüne koymak olduğunu söyledi. Bahattin Duran ise Onur Ergün'ün eli ve kolu doğal konumda olmadığını ifade etti.

25.01.2024 08:15  Güncelleme: 08:31

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda RAMS Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. beIN Sports'un hakem yorumcuları sarı-lacivertlilere zaferi getiren penaltı pozisyonunu değerlendirdi.

"TARTIŞILACAK HİÇBİR ŞEY YOK"

Pozisyonu yorumlayan Bülent Yıldırım, "Bizim stoperlerimizde bu hastalık var. Gelince penaltı olur diyoruz. Kolu genişletti. Pozisyon içerisinde. Net bir genişletme. Doğru bir penaltı. Tartışılacak hiçbir şey yok." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren penaltıda karar doğru mu? Hakem yorumcuları 'Tartışmasız' diyerek son sözü söyledi

"KOLU TOPUN ÖNÜNE KOYMASI YETERLİ"

Deniz Çoban ise yaptığı yorumda, "Pozisyon içeride şüphe yok. Kural vücudunu genişletmesi, kolunu topun önüne koymasını yeterli görüyor." dedi.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren penaltıda karar doğru mu? Hakem yorumcuları 'Tartışmasız' diyerek son sözü söyledi

"ELİ VE KOLU DOĞAL KONUMDA DEĞİL"

Bahattin Duran ise, " Onur Ergün'ün eli ve kolu doğal konumda değil. Dirseğini vücuduna yapıştırarak gitse ve dönse farklı. Dirseğinizi açınca, buraya gelirse top bu artık ihlal. Abdulkadir pozisyonu biraz geç çalmış." yorumunda bulundu.

Fenerbahçe\'ye galibiyeti getiren penaltıda karar doğru mu? Hakem yorumcuları aynı görüşte birleşti

Son Dakika Spor Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren penaltıda karar doğru mu? Hakem yorumcuları aynı görüşte birleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Uğur RİZE: Cizgide isterse vermezdi penaltı 56 168 Yanıtla
  • Serkan Basar: şike şaibe nefret şiddet hepsi bu ligde valla hayatta izlemiyorum bu ligi özetlerini bile 100 80 Yanıtla
  • ali duv: Karagumruge nie wermediniz penaltiyi 126 54 Yanıtla

Advertisement