Fenerbahçe'ye UEFA'dan Kötü Haber - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'ye UEFA'dan Kötü Haber

Fenerbahçe\'ye UEFA\'dan Kötü Haber

Sponsor bularak nakit girdisini arttırmak isteyen Aziz Yıldırım ise çalışmalara başladı.

05.03.2017 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sponsor bularak nakit girdisini arttırmak isteyen Aziz Yıldırım ise çalışmalara başladı. Aziz Yıldırım'ın Beşiktaşlılığı ile tanınan Azeri işadamı Mübariz Mansimov ile bir süredir ''sponsorluk'' için görüştüğü iddia edildi. Aziz Yıldırım, geçen sezon şirketi Palmali'nin hisselerinin bir kısmını Azerbaycan Devlet Şirketi Socar'a satan Mansimov ile iyi dostluklar kurmuştu. 2013 yılında beri Mansimov'la içli dışlı olan Aziz Yıldırım, Azeri işadamının da desteğiyle Socar'ı kulübe sponsor yapmaya çalışıyor.



UEFA'dan olumsuz cevap



Borç alacak dengesi bakımından Avrupa Kulüp Futbolu Raporu'na göre en riskli takım olan Fenerbahçe'ye UEFA'dan kötü haber geldi. Sarı-lacivertli yönetim 15 Temmuz'dan başlayan süreçte, Türkiye'deki kur farkı yüzünden sıkıntı yaşadıklarını ve denk-bütçe konusunda esneme talebinde bulunmuştu.



İlk etapta TFF Başkanı Yıldırım Demirören bile UEFA'nın esneme talebine olumlu yaklaştığını açıklarken, Fenerbahçe camiasında bir umut doğmuştu. Fakat son günlerde gelen haberler tam tam tersi yönedi. Yaklaşık bir aydır TFF ile koordineli olarak Türk futbolu ile ilgili rapor hazırlayan UEFA'nın çok acı bir reçete çıkarmaya hazırlandığı bilgisi geldi.



Galatasaray'ın da ceza aldığı dönemde, "kur farkı bizi çok etkiledi" savunmasını dikkate almayan UEFA'nun Fenerbahçe'ye de aynı şekilde duyarsız kalacağı bildirildi. UEFA'nın Fenerbahçe'ye de aynen Galatasaray'a olduğu gibi, " İsveç, Norveç, Ukrayna ve daha birçok ülke euro bölgesinin dışında. Onlar da kurdan olumsuz etkilendiler. Ama bütçeleri denk" cevabı verileceği bildirildi.



Kaynak: Fotospor

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'ye UEFA'dan Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement