Fenerbahçe'yle ipleri tamamen kopardı! Mesut Özil, şaşırtan teklife "Evet" diyebilir - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'yle ipleri tamamen kopardı! Mesut Özil, şaşırtan teklife "Evet" diyebilir

Fenerbahçe'de Mesut Özil'in takımdan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Yıldız futbolcunun, Cilegon FC'den gelen teklife sıcak baktığı ve sezon sonunda Endonezya'nın yolunu tutabileceği düşünülüyor.

08.02.2022 17:20  Güncelleme: 17:25

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edilen ancak geldiği günden bu yana eleştiri oklarının hedefi olan Mesut Özil, sezon sonunda takımdan ayrılıyor. Ali Koç'la arası eskisi kadar iyi olmayan dünyaca ünlü yıldızın, sezon sonunda yolunun Endonezya'ya düşebileceği belirtildi.

Mesut Özil, Fenerbahçe'yle ipleri kopardı! Dünyaca ünlü yıldız şaşırtan teklife 'Evet' diyecek

GELECEK SEZON ENDONEZYA LİGİ'NE GİDEBİLİR

Akşam'ın haberine göre, Endonezya kulübü Cilegon FC Başkanı Raffi Ahmed, Mesut Özil ile Instagram üzerinden görüştüğünü ve Mesut'un Endonezya Ligi'nde oynamaya sıcak baktığını söyledi. Geldiği günden bu yana performansı tartışma konusu olan dünyaca ünlü yıldız, kendisine gelen teklifi kabul etmesi durumunda önümüzdeki sezon Endonezya Ligi'nde forma giyecek.

Fenerbahçe\'yle ipleri tamamen kopardı! Mesut Özil, şaşırtan teklife "Evet" diyebilir

Son Dakika Spor Fenerbahçe'yle ipleri tamamen kopardı! Mesut Özil, şaşırtan teklife 'Evet' diyebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Bulent Cebeci: Arsenal hocasının oynatmamakla ne kadar haklı olduğunu gördük buraya da cebini doldurup yan gelip yatmaya geldiğini de görmüş olduk 5 12 Yanıtla
  • Caner kayalı: Yazıklar olsun.Adam bir çok teklifi elinin tersi ile itti ve çocukluk hayalim dediği takıma geldi.Onu bile bitirdiler.Çocuk eşekten düşmüşe döndü.Neye uğradığını şaşırdı.Bir takımın bu kadar amatörlerin elinde olabileceğini ne bilsin.Beraber iş tutmadıkça anlayamazsın derlerdi eskiler.Ne yerinde bir söz söylemişler.Adam profesyonel olmayacağını anladı.Daha fazla kariyerini lekelemeden kestirmeden gitsin kardeşimiz.Bu yönetim ile bu fener asla bir yere gelemez.Alman hocayı da vazgeçir Mesut.Yazık 10 0 Yanıtla

Advertisement