Ferhat Arıcan ve Adem Asil'den destek - Son Dakika
Spor

Ferhat Arıcan ve Adem Asil'den destek

Ferhat Arıcan ve Adem Asil\'den destek

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinden zarar gören 10 ilimizdeki vatandaşlarımıza destek olmak için ülke çapında yürütülen yardım seferberliği sürerken, İzmir'in cimnastikteki milli gururları Ferhat Arıcan ve Adem Asil, depremzedeleri unutmadı.

16.02.2023 13:30  Güncelleme: 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinden zarar gören 10 ilimizdeki vatandaşlarımıza destek olmak için ülke çapında yürütülen yardım seferberliği sürerken, İzmir'in cimnastikteki milli gururları Ferhat Arıcan ve Adem Asil, depremzedeleri unutmadı. Cumhuriyet tarihinin cimnastikte olimpiyat madalyası alan ilk sporcusu olan Ferhat Arıcan, kariyerinin ilk Avrupa şampiyonluğunda kullandığı bileklikleri depremlerden zarar gören çocukların eğitimine destek olmak için bağışladı.

Ferhat Arıcan, 2020 yılında ülkemizde gerçekleşen Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda paralel bar aletinde şampiyon olmuştu. İzmir'de yetişen Mısır asıllı Türk artistik cimnastikçi Adem Asil, İngiltere'nin Liverpool şehrinde geçen yıl gerçekleşen Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda dünya şampiyonu olurken halka aletinde kullandığı bilekleri yine çocukların eğitimi için bağışladı. Açık artırma usulü satılacak bilekliklerden elde edilecek gelirler, çocukların ihtiyaçları ve eğitimi için dahil olunacak Darüşşafaka ve TEGV merkezli projelere doğrudan aktarılacak. Açık artırmada tüm teklifler 5 bin TL ve katlarında olmak zorunda.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ferhat Arıcan ve Adem Asil'den destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement