Fernando Alonso: "Bakü Yarışını Sabırsızlıkla Bekliyorum" - Son Dakika
Spor

Fernando Alonso: "Bakü Yarışını Sabırsızlıkla Bekliyorum"

Fernando Alonso: "Bakü Yarışını Sabırsızlıkla Bekliyorum"

Formula 1 Avrupa Grand Prix’ine ilk kez ev sahipliği yapacak Azerbaycan’a gelen İspanyol pilot Fernando Alonso, "Burada yeteneklerimi test edeceğim için çok heyecanlıyım. Bakü’deki yarışı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

08.03.2016 15:41

Formula 1 Avrupa Grand Prix'ine ilk kez ev sahipliği yapacak Azerbaycan'a gelen İspanyol pilot Fernando Alonso, "Burada yeteneklerimi test edeceğim için çok heyecanlıyım. Bakü'deki yarışı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

F1'in Azerbaycan ayağının resmi elçisi seçilen İspanyol pilot Fernando Alonso, başkent Bakü'de basın toplantısı düzenledi. 2016 yılı Formula 1 Avrupa Grand Prix elçisi olarak katılmanın önemli olduğunu vurgulayan Alonso, "Hızlı yolları denemeden geçirdik. Ben tüm pilotların adına konuşuyorum. 340 kilometre hıza çıkılacak olması da ilgi çekici. Burada yeteneklerimi test edeceğim için çok heyecanlıyım. Bakü'deki yarışı sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu.

İki yıl içinde Formula 1'de büyük değişiklikler yapıldığını belirten 34 yaşındaki pilot, "Çevresel açıdan yeni teknolojiye geçildi. Geçen yıl bazı sorunlarımız oldu. Ancak yeni sezona çok ciddi bir şekilde hazırlandık. Kadromuz son 3-4 ay içinde büyük çalışmalar gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl büyük kısıtlamalar vardı. Hızı artırmaya engel oluşturuyordu" ifadelerini kullandı.

İki dünya şampiyonluğu bulunan Mc-Laren Honda takımının tecrübeli pilotu, 17-19 Haziran tarihlerinde yapılacak yarış öncesi pistte incelemelerde bulundu. Alonso basın toplantısından sonra hayranlarıyla buluştu ve pistte arabayla tur attı. - BAKÜ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fernando Alonso: 'Bakü Yarışını Sabırsızlıkla Bekliyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement