Feyenoord Taraftarları Szymanski'ye Destek İçin Kuyrukta Bekledi - Son Dakika
Spor

Feyenoord Taraftarları Szymanski'ye Destek İçin Kuyrukta Bekledi

Feyenoord Taraftarları Szymanski\'ye Destek İçin Kuyrukta Bekledi

Hollanda Ligi takımlarından Feyenoord'un taraftarları, Fenerbahçe'ye transfer olan Szymanski'yi desteklemek için Alanyaspor-Fenerbahçe maçını izlemek için saatlerce Passolig kuyruğunda bekledi. Hollandalı turistler, Szymanski'nin geçmişte Feyenoord'da oynamasından dolayı onu izlemek için Alanya'ya tatile gelmişlerdir.

20.09.2023 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Alanya'ya tatile gelen Hollandalı turistlerin Szymanski kuyruğu

Fenerbahçe'ye transfer olan futbolcuyu izlemek için saatlerce Passolig Kartı kuyruğunda beklediler

ANTALYA - Hollanda Ligi takımlarından Feyenoord'un taraftarları, Fenerbahçe'ye transfer olan Szymanski'ye destek için Alanyaspor-Fenerbahçe maçını izleyecekler. Bilet almak isteyen Hollandalılar, Passolig kartı sisteminde internet bağlantısı olmayınca saatlerce kuyrukta beklediler.

Alanya'ya tatile gelen ve 24 Eylül Pazar günü Alanyaspor - Fenerbahce maçının olduğunu öğrenen Hollanda temsilcisi Feyenoord'un taraftarları, kendi takımlarında da bir süre oynayan Szymanski'yi izlemek için saatlerce Passolig kuyruğunda beklediler. Bilet satışlarının yapıldığı ofis önünde Fenerbahçeli taraftarlar uzun kuyruklar oluştururken, aralarında turistlerin de olduğu gözlendi.

Hollandalı turistlerin, Feyenoord taraftarı oldukları ve sezon başında Dinamo Moskova'dan Fenerbahçe'ye transfer olan, geçen sezonu Feyenoord'da kiralık olarak tamamlayan 24 yaşındaki Szymanski'yi izlemek için kuyrukta bekledikleri öğrenildi.

Hollanda Ligi şampiyonluğu da yaşayan Szymanski'yi hala unutamadıklarını belirten turistler, mutlaka Passolig kartı alarak Fenerbahçe'ye destek olacaklarını söylediler.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Feyenoord Taraftarları Szymanski'ye Destek İçin Kuyrukta Bekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement