FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası - Son Dakika
Spor

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası

FIFA U20 Dünya Kupası E grubunda aynı puanı paylaştığı Şili ile karşılaşacak Irak U20 Milli Takımı hazırlıklarını sürdürüyor.

28.06.2013 14:30  Güncelleme: 14:32

Irak U20 Milli Takımı Teknik Direktörü Hakim Şakir, "Şili maçı çok zor geçecek, bu maç Iraklı oyuncular için gerçek bir sınav olacak" dedi.

FIFA U20 Dünya Kupası E grubunda aynı puanı paylaştığı Şili ile karşılaşacak Irak U20 Milli Takımı hazırlıklarını sürdürüyor.

WOW Sport Center'da teknik direktör Şakir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Mısır maçında ilk 11'de oynayan futbolcular yenileme çalışmasının ardından koşu yaptı. Diğer oyuncular da yarı sahada 5'e 2 çalışması yaptı. İdmanın son bölümünü ise çift kale maçla tamamladı.

Teknik Direktör Şakir, antrenmanın sonunda kendilerini desteklemeye gelen taraftarların sevgi gösterileri ve tezahüratlarıyla karşılaştı. Taraftarlar sahaya girerek, teknik direktör Şakir ile fotoğraf çektirdi.

Teknik direktör Şakir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şili maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Şili takımının çok güçlü olduğunu, hızlı oyun kurma becerisine sahip oyuncuların bulunduğunu ifade eden Şakir, Şili'nin, Arjantin ve Brezilya takımlarını eleyerek kupaya katıldığını dile getirdi.

"Şili maçı çok zor geçecek"

"Şili maçı çok zor geçecek, bu maç Iraklı oyuncular için gerçek bir sınav olacak" diyen Şakir, Irak'ın gerçek futbolunu Şili'ye göstermek için ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacaklarını kaydetti.

Her maça ayrı hazırlandıklarını ve ayrı bir oyun sistemiyle çıktıklarını ifade eden Şakir, Şili maçında İngiltere ve Mısır maçlarından farklı bir stratejiyle oynayacaklarını belirtti.

Hakim Şakir, "Güney Amerika futboluna uyumlu bir futbol oynayacağız. Çok iyi hazırlanmamız lazım. Son maçta Mısır'ı yenmemizde Allah'ın yardımı oldu. Bizi yalnız bırakmayan Irak'ın ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelerek tribünü dolduran taraftarlarımız adeta Mısır maçını yönetti" dedi.

Iraklı milli oyuncu Mustafa Nadhim de Afrika şampiyonu olan güçlü Mısır'ı yendikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Nadhim, "Şili maçı çok zor geçecek, çünkü bu maç grubun liderini belirleyecek. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlara çok teşekkür ederim" dedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement