FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası - Son Dakika
Spor

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası

Final maçı öncesi yarın düzenlenecek basın toplantısına FIFA Başkanı Blatter'in katılamayacağı açıklandı

11.07.2013 14:44

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Joseph Sepp Blatter'in, programındaki değişiklik nedeniyle FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası finali öncesinde yarın İstanbul'da düzenlenecek basın toplantısına katılamayacağı  açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan duyuruda, The Ritz Carlton Oteli'nde Blatter ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in de katılımıyla düzenlenmesi planlanan basın toplantısının, bu iki isim olmadan gerçekleştirileceği vurgulandı.

Blatter'in programında son anda meydana gelen değişiklik nedeniyle Türkiye'ye gelemeyeceği aktırılan duyuruda, "The Ritz Carlton Hotel'de düzenlenecek basın toplantısı, FIFA Asbaşkanı ve FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası Organizasyon Komitesi Başkanı Jim Boyce ile TFF Başkan Vekili ve FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası Yerel Organizasyon Komitesi Başkanı Servet Yardımcı'nın katılımlarıyla gerçekleştirilecek" denildi.

Öte yandan, Boyce ile Yardımcı'nın ortak düzenleyeceği basın toplantısının hemen ardından, aynı salonda FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası finalinde mücadele edecek Fransa ve Uruguay takımlarının teknik direktör ile kaptanlarının katılımıyla bir basın toplantısı daha düzenleneceği aktarıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement