Dünyanın diline düştük! FIFA Başkanı da hakem Meler'e yapılan çirkin saldırıya sessiz kalmadı - Son Dakika
Spor

Dünyanın diline düştük! FIFA Başkanı da hakem Meler'e yapılan çirkin saldırıya sessiz kalmadı

FIFA Başkanı Gianni Infantino, dün akşam Halil Umut Meler'e yapılan çirkin saldırıyı kınadı. Infantino, saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, futbolda şiddete yer olmadığını ifade etti. ''Hakemler olmazsa, futbol olmaz'' diyen Infantino, ilgili makamlara, bu görevlilere her düzeyde saygı duyulmasını sağlama çağrısı yaptı.

12.12.2023 17:45  Güncelleme: 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FIFA Başkanı Gianni Infantino, dün akşam oynanan Ankaragücü- Rizespor maçı sonrasında hakem Halil Umut Meler'e yapılan çirkin saldırıyı kınayarak yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu belirtti.

"KABUL EDİLEMEZ"

Infantino, açıklamasında, yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, "Saha içi veya dışında, futbolda, şiddete yer yoktur. Süper Lig'de MKE Ankaragücü- Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşananlar, kabul edilemez. Bu tür eylemlerin, sporda ve toplumda yeri yoktur" dedi.

FIFA Başkanı Infantino, hakem Meler'e yapılan çirkin saldırıyı kınayıp bir de çağrı yaptı

"ÇAĞRIDA BULUNUYORUM"

İlgili kurumlara seslenen başkan, "Hakemler, oyuncular, taraftarlar ve teknik ekibin güvenliği sağlanmalı ve onların bu oyundan keyif alması sağlanmalıdır. İlgili makamlara, bunun bu şekilde uygulanmasını ve bu görevlilere her düzeyde saygı duyulmasını sağlamaları için çağrıda bulunuyorum" şeklinde konuştu.

FIFA Başkanı Infantino, hakem Meler'e yapılan çirkin saldırıyı kınayıp bir de çağrı yaptı
Dünyanın diline düştük! FIFA Başkanı da hakem Meler\'e yapılan çirkin saldırıya sessiz kalmadı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Dünyanın diline düştük! FIFA Başkanı da hakem Meler'e yapılan çirkin saldırıya sessiz kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ALI YANIK: Reklamın iyisi kötüsü olmaz, Ülkemizin ismini duymayanlardan bu vesileyle duymuş oldu, ya böyle çirkin olaylar ile veya da kötü ekonomi ile nam yapıyoruz 102 42 Yanıtla
  • baltasar guzman: muhaha zuhaha 12 38 Yanıtla
    Necati Kaya: .küz . 10 18

Advertisement