Fırat Aydınus, Yo-Yo Testini 'Sigara' Yüzünden Geçememiş - Son Dakika
Spor

Fırat Aydınus, Yo-Yo Testini 'Sigara' Yüzünden Geçememiş

Fırat Aydınus, Yo-Yo Testini \'Sigara\' Yüzünden Geçememiş

Süper Lig'de 22 Mart Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine atanan Fırat Aydınus'un, FIFA'nın Yo-Yo testini neden geçemediği ortaya çıktı.

21.03.2015 11:25  Güncelleme: 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asıl mesleği Jeoloji Mühendisliği olan Fırat Aydınus, FIFA'nın uyguladığı Yo-Yo testinden geçememişti. Çünkü Süper Lig'de en kritik maçlarda görev alan Aydınus, günde iki paket sigara içiyor.

AYDINUS KENDİNE BAKMIYOR

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; UEFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, Merkez Hakem Kurulu'na (MHK) bu konuda net mesaj vermiş, "Koşamayan hakemler kesinlikle listeye giremeyecek" demişti. Ancak Aydınus, bu durumu pek dikkate almadı. Tecrübeli hakem, kendisine gerektiği kadar bakmıyor. Ayrıca Aydınus'un yaşadığı ailevi sorunların da psikolojik olarak testlere tam olarak hazırlanamamasına neden olduğu ifade ediliyor.

SİGARA YÜZÜNDEN LİSTE DIŞI KALMIŞTI

Aydınus gibi Süper Lig'de yıllardır görev yapan bir başka hakem Bülent Yıldırım da sigara tiryakisi. Her iki hakem de bu nedenle FIFA'nın testlerini geçemeyerek liste dışı kalmıştı.

6 YILLIK EŞİNDEN BOŞANMIŞTI

Fırat Aydınus ile 6 yıllık eşi Teyyube Aydınus, 2 yıl önce "anlaşmalı" olarak boşanmıştı. "Aldatıldım" diyerek dava açan Teyyube Aydunus, maddi ve manevi tazminat istemezken, küçük kızı için 3 bin lira nafaka bağlanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fırat Aydınus, Yo-Yo Testini 'Sigara' Yüzünden Geçememiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TÜRK: Lavuğun tekide eşini bırakmışsa hakemliğide bıraksın yazmış. Oldu canım :)))) 2 2 Yanıtla
  • Eggo: Sen kadınlığını dört dörtlük yapsaydın bu adam seni aldatırmıydı ? 1 1 Yanıtla
  • sun: Kant yo yo güzel şarkı 1 0 Yanıtla
  • sıfır aydınus: bu nasıl hakem ben bunu sadece amatörde oynatırım adam ın yürümesi zor iken hakem yapmışlar yuhhh 0 0 Yanıtla

Advertisement