Fransa'da Nando de Colo Sakatlandı - Son Dakika
Spor

Fransa'da Nando de Colo Sakatlandı

Fransa Basketbol Milli Takımı'nın Ukrayna ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Nando De Colo, İspanya'nın evsahipliğinde düzenlenecek 2014 FIBA Dünya Kupası'nda yer alamayacak.

17.08.2014 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa Basketbol Milli Takımı'nın Ukrayna ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Nando de Colo, İspanya'nın evsahipliğinde düzenlenecek 2014 FIBA Dünya Kupası'nda yer alamayacak.

Ukrayna'nın 63-56 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmada sakatlanan ve sol elinde kırık tespit edilen 27 yaşındaki oyun kurucu, Fransa Milli Takımı'nın aday kadrosundan çıkarıldı.

Yıldız basketbolcu Tony Parker'ın yer almayacağı, Nando de Colo'nun sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı Fransa Milli Takımı'nda, aday kadroda oyun kurucu pozisyonunda Antoine Diot ve Thomas Heurtel bulunuyor. Başantrenör Vincent Collet'nin de Colo'nun yerine aday kadroya yeni bir oyuncu dahil etmesi bekleniyor.

30 Ağustos-14 Eylül tarihlerinde düzenlenecek turnuvada A Grubu'nda mücadele edecek Fransa; İspanya, Brezilya, Mısır, İran ve Sırbistan ile karşılaşacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fransa'da Nando de Colo Sakatlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement