Paris Saint-Germain, stadyumu Parc Des Princes'in zeminini yenilerken, çimlerde meydana gelecek olası tahribatın önüne geçmek için ilginç bir yönteme başvurdu.

Fransız devi, güvercinlerin çimlere zarar vermesinin önüne geçmek için birkaç şahini stada yerleştirdi. Bu hamleyle sayısız kez Ligue 1'in en güzel zemini seçilen Parc Des Princes, bu unvanını uzun yıllar daha koruyacağa benziyor. PSG'nin baş bahçıvanı Jonathan Calderwood konuya ilişkin, "Mükemmel bir çime sahip olmak 12 hafta alır. Bu yıl konserlerle birlikte, yeniden başlamadan önce altı-yedi haftamız var. İşte şahincilik burada devreye giriyor." ifadelerini kullandı.

Son Dakika › Spor › Fransız devi PSG, stadın çimlerini korumak için sıra dışı bir yönteme başvurdu! Şahinler stadı koruyacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.