Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Namık Altunsoy, "Denizli Belediyespor'u Tokat'tan puansız göndereceğiz" dedi.

21.03.2013 16:50

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Namık Altunsoy, " Denizli Belediyespor'u Tokat'tan puansız göndereceğiz" dedi.

Bordo-beyazlı ekip, hafta sonu oynayacakları Denizli Belediyespor maçının hazırlıklarını Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Namık Altunsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli Belediyespor'u yaralı bir aslana benzeterek, rakiplerinin kendi sahasında Kızılcahamamspor'a mağlup olduğunu anımsattı.

Denizli Belediyespor'un Tokat'a yaralı bir aslan olarak geleceğini söyleyen Altunsoy, "Denizli Belediyespor, ligin alttan 2. sırasına yerleşti. Şimdi Tokat'tan alacakları her puan onların işine gelir. Yani ciddi bir savunma yapacaklarını bekliyoruz. Yapmaları gerektiğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Maçı önemsediklerini vurgulayan Altunsoy, şunları kaydetti:

"Hedefimiz doğrultusunda da önemsemek zorundayız. Fikstürü incelediğimizde Kızılcahamam bay geçiyor. Alanya ile Yeni Malatya kendi arasında oynuyor. Oradan çıkacak her sonuç biz galip geldiğimizde bize yarar. Yani böyle bir haftayı karlı kapatmak istiyoruz. Bütün hedefimiz bunun üzerine. Buradan alacağımız üç puan ilerisi için bize kredi sağlayacaktır. Denizli Belediyespor'u Tokat'tan puansız göndereceğiz. Hedefimiz şampiyonluktu ama şampiyonluk olmasa bile en azından play-off'lara kalarak takımımıza bu sevinci yaşatmak istiyoruz, bunu yapacak da gücümüz var."

Namık Altunsoy, takımda Ozan Solak ve Furkan Özyurt'un sakatlıklarının olduğunu belirterek, durumlarının maç günü belli olacağını sözlerine ekledi. - TOKAT

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement