
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 10 Aralık Salı günü sahasında İtalya'nın Juventus takımı ile yapacağı maçın hakemleri açıklandı.
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek.
Garcia'nın yardımcılıklarını Bertino Cunha Miranda ve Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo yapacak. Maçın dördüncü hakemi Venancio Manuel Raposo Batista Tome olacak. Karşılaşmada ilave yardımcı hakem olarak Joao Carlos Santos Capela ve Duarte Nuno Pereira Gomes görev alacak.
Son Dakika › Spor › Galatasaray'a Portekizli Hakem - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.