G.saray Açıklama İçin Saatleri Sayıyor! - Son Dakika
Spor

G.saray Açıklama İçin Saatleri Sayıyor!

G.saray Açıklama İçin Saatleri Sayıyor!

Beko Basketbol Ligi'nde lider durumda bulunan Galatasaray Medical Park, Carlos Arroyo'nun transferinde sona yaklaştı.

29.12.2012 12:54

Beko Basketbol Ligi'nde lider durumda bulunan Galatasaray Medical Park, Carlos Arroyo'nun transferinde sona yaklaştı.

Sezon başından bu yana Arroyo'nun transferini noktalamak için büyük bir çaba harcayan ancak Beşiktaş'ın yüksek bir bonservis bedeli talep etmesinden dolayı transfer çıkmazına giren Galatasaray Medical Park, 400 bin dolarlık bonservis bedeli karşılığında mutlu sona ulaşıyor. Beşiktaş Yönetimi ile el sıkışan Galatasaray Medical Park, ufak ekonomik sorunları da çözmesi durumunda transferi resmi olarak açıklayacak.

Arroyo'nun transferi için daha önce yaptığı açıklamada Galatasaray'ın 800 bin dolarlık bir bonservis bedeli ödemesi gerektiğini ifade eden Beşiktaş'ın basketboldan sorumlu yöneticisi Abdullah Sözer, sarı-kırmızılı kulüp ile yapılan son görüşmelerede büyük bir ihtimalle anlaşmaya varıldığını ifade etti. Arroyo'nun Galatasaray Medical Park'a transfer olabilmek için geçen sezon Beşiktaş'tan kalan 150 bin dolarlık alacağından vazgeçmesi siyah-beyazlı kulübün 800 bin dolarlık bonservis talebini de otomatik olarak 650 bin dolar seviyesine indirdi.

Beşiktaş ile yapılan pazarlıklar sonucunda da 650 bin dolarlık rakamı 400 bin dolara çekmeye çalışan sarı-kırmızılı kulüp, transfer sürecinde bir aksilik yaşanması durumunda rotasını Cedevita'da forma giyen Bracey Wright'a çevirecek.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor G.saray Açıklama İçin Saatleri Sayıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement