Galatasaray'a İnce Sitem! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'a İnce Sitem!

Galatasaray\'a İnce Sitem!

Galatasaray'ın eski teknik patronu Cesare Prandelli, açıklamalarda bulundu.

26.02.2016 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın eski teknik patronu Cesare Prandelli, açıklamalarda bulundu.

Sarı kırmızılı ekibin form grafiğini değerlendiren İtalyan teknik adam, takımın Hamza Hamzaoğlu ve kendi döneminde daha iyi olduğunu söyledi. Prandelli, "Galatasaray, benim ve Hamza Hamzaoğlu döneminde daha iyiydi. Galatasaray'ın şampiyonluğunda benim de payım var" ifadelerini kullandı.

Lazio karşılaşmasının da değerlendirmeyi ihmal etmeyen İtalyan teknik adam, "Zor bir karşılaşma. Kolay bir eşleşme olmadığını biliyoruz. Galatasaray adına ligdeki kötü grafiği geride bırakacak, unutturacak bir tablo çıkabilir. UEFA Avrupa Ligi'nde yer almak önemli bir şey" dedi.

Turu geçecek takım hakkında favori seçmekte zorlandığının altını çizen Prandelli, "Açıkçası arada kaldım. Kalbimin yarısı Galatasaray, yarısı Lazio diyor. Çalıştığım yere saygım var ama Pioli de yakın arkadaşım. Tercih yapmayacağım. Lazio'nun şansı daha fazla diyebilirim" sözlerini sarfetti.

TÜRKİYE'DE ÇALIŞMAK İSTİYOR MU?

Prandelli, yeniden Türkiye'de bir takım çalıştırmak isteyip istemeyeceği şeklinde kendisine yöneltilen soruya ise "Tabii ki bir teknik direkrtör olarak sahalara dönmek isterim. Ancak bazen acele etmemek gerekir. Teklifler var ancak, benim için ciddiyet ve profesyonellik önemli. Doğru tercih için bekliyorum" cevabını verdi.

Galatasaray günlerini ve İstanbul'a geliş sürecini de değerlendiren Prandelli, yaşanan istifaların ardından kendisine verilen vaatlerin yerine getirilmediğini savundu. Prandelli, "Dünya Kupası'ndan sonra Galatasaray'dan teklifler geldi, vaatler vardı. Ancak sürecin devamında başkan istifa etti ve projeler yarım kaldı. Vaatler yerine getirilmedi.Galatasaray'da daha fazla kalıp, kalıcı izler bırakmak isterdim. Şu an için Galatasaray adına tek arzum, Türkiye'de ve Avrupa'da yeniden başarılı olması ve taraftarların yeniden o sevinci yaşaması" şeklinde konuştu.

BURAK YILMAZ CEVABI

Deneyimli teknik adam, eski öğrencisi Burak Yılmaz'ın Çine'e transfer olması hakkında da "Burak kaliteli ve başarılı bir oyuncu. Fizik ve teknik olarak da iyi bir futbolcu. Eğer İtalya Serie A'ya gelseydi, burada da başarılı olabilirdi. Umarım, Türkiye'de attığı gollere ve başarılı form grafiğine Çin'de de devam eder" yorumunu yaptı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Galatasaray'a İnce Sitem! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement