Galatasaray, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Galatasaray, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Galatasaray, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı
04.12.2014 16:52  Güncelleme: 17:00

Galatasaray, Spor Toto Süper Ligin 12. haftasında Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Sarı-kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Top kapma ve pas çalışmalarının yapıldığı antrenmanın ana bölümünde taktik çalışmalar üzerinde duruldu.

Sakatlıkları geçen Aydın Yılmaz ve Blerim Dzemaili, performans uzmanı Serkan Salman eşliğinde özel bir teste tabi tutulurken, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Eskişehirspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı.

Öte yandan antrenmanın ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve yardımcıları, ayak tenisi oynadı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika


Advertisement