Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Bafetimbi Gomis Gitmek İstiyordu - Son Dakika
Spor

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Bafetimbi Gomis Gitmek İstiyordu

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GS TV'deki Gündem Özel programında gündemi değerlendirdi. Cengiz, "Allah Gomis'in bahtını açık etsin. Gitmek istiyordu." dedi.

26.09.2018 22:35  Güncelleme: 00:35

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 29 Eylül tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak olan Olağanüstü Mali Genel Kurul öncesi GSTV ve YouTube üzerinden gerçekleştirilen canlı yayınla gündemi değerlendirdi ve gazetelerin Galatasaray muhabirlerinin internet üzerinden gönderdiği soruları yanıtladı.

"GOMİS GİTMEK İSTİYORDU"

Fransız yıldızın 3 yıl için 21 milyon euro kazanacağını kaydeden Cengiz, "Gomis'in Allah bahtını, yolunu açık etsin. Kesinlikle gitmek istiyordu. Aldığı para 3 yıl için 150 milyon tl, 21 milyon euro. 9-7-5. 150 milyon TL'ye stat yaparsınız, adam bu parayı alıyor. Giderken, bize sarıldı öptü. Allah yolunu açık etsin, inşallah devamlı penaltıları kaçırmaz."" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: <a class='keyword-sd' href='/bafetimbi-gomis/' title='Bafetimbi Gomis'>Bafetimbi Gomis</a> Gitmek İstiyordu

"FATİH TERİM'İN SÖZLEŞMESİNİ UZATABİLİRİZ"

Cengiz, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Fatih Terim ile yeni sözleşme imzalamaya hazır olduklarını söyledi. Cengiz,"Ben hocamla da konuştum. Hocam çok enteresan bir insan. Hocanın önüne, bir şey koymak da çok güç. Hocam ne derse o. Biz de boş kağıt uzatabiliriz. Mücbir bir sebep olmadıkça, ben hocamla görev sürecimde birlikte olurum. Akhisar maçı sonrası eleştirileri gördüm, yapmayın ya. 100 yılı aşkın tarihimizde sadece futbolda 95'i aşkın kupamız var. Ziyaretçi sayısında Juventus'u yakaladık. Müzenin kuruluşunda, eski yönetime de teşekkür ediyoruz" dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Bafetimbi Gomis Gitmek İstiyordu

"GALATASARAY ADASI BİZİM"

Başkan Cengiz, "Ada'yı biz yıktırmadık. Ada yıkıldı, Dursun Bey'den sonra devraldım. Kucağımızda bulduk problemi. Yıkan ben değilim, yıkılmasını isteyen de ben değilim. Taç Spor'un yıkılması vardı geldiğimizde, engel olduk. Paraya ihtiyacımız var. Galatasaray Adası bizim, asla satmayacağız ve asla bir kiralama konusuna girmeyeceğiz." diyerek sözlerini noktaladı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Bafetimbi Gomis Gitmek İstiyordu

Son Dakika Spor Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Bafetimbi Gomis Gitmek İstiyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • gariban: adamın yüzüne 1 saniye bakınca zaten mutlu oluyorsunuz adamsın başkanım 8 0 Yanıtla
  • --------------: selçük tarık maicon belhanda satabildiginizi satın satamazsanız kovun gitsin 8 0 Yanıtla
  • hayırsız ada: İYİKİ GİTTİ ŞU SAHTE İMPARATOR DA Bİ GİTSE DE ŞU TAKIM MEHTER TAKIMI OLMAKTAN KURTULSA İÇERDE 6 AT DIŞARDA 4 YE İÇERDE 4 AT DIŞARDA ÜÇ YE BEN ARTIK GALATASARAY MAÇLARINI TELEVİZYONDA BİLE SEYRETMEYECEĞİM. 0 0 Yanıtla

Advertisement