Galatasaray, Bayern Münih maçı öncesi son antrenmanını tamamladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Bayern Münih maçı öncesi son antrenmanını tamamladı

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3'üncü maçında Bayern Münih'i konuk edecek olan Galatasaray, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Mauro Icardi sakatlığı nedeniyle yer almadı, Hakim Ziyech ise takımla birlikte çalıştı. Antrenmanı Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur da takip etti.

23.10.2023 19:16

Galatasaray, Bayern Münih maçının hazırlıklarını tamamladı

Sezer AFŞAR-Sacit GÖNCÜ/ İSTANBUL, (DHA)- UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3'üncü maçında Bayern Münih'i konuk edecek olan Galatasaray, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Isınma hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan futbolcular top kapma çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Bayern Münih maçının taktik çalışması yapıldı.

ICARDI ANTRENMANDA YER ALMADI

Beşiktaş maçında sakatlanan Mauro Icardi antrenmanda yer almadı. Sakatlığını atlatan Hakim Ziyech ise takımla birlikte çalıştı.

Sarı-kırmızılı ekibin Bayern Münih maçından önceki son antrenmanını Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur da takip etti.

Galatasaray, Bayern Münih maçı öncesi son antrenmanını tamamladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Bayern Münih maçı öncesi son antrenmanını tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement