Galatasaray'da, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Galatasaray'da, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları

Galatasaray\'da, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları
04.04.2008 14:32

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 29. Haftasında Gençlerbirliği ile Pazar Günü Deplasmanda Yapacağı Maçın Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 29. haftasında Gençlerbirliği ile pazar günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcuların, ısınma hareketlerinin ardından iki takıma ayrıldığı ve dar alanda taktik ağırlıklı bir çalışma yaptığı öğrenildi. Sarı-kırmızılılarda Serkan Çalık'ın da tedavisinden sonra antrenmanda takımla birlikte çalıştığı bildirildi. Bu arada, antrenmandan sonra sol dirseğinde ağrı hisseden Orkun Uşak'ın ilk muayenesinde tespit edilen ödemin tedavisine sağlık merkezinde hemen başlandığı kaydedildi. Sağ bacak üst ön adalesinde zorlanma tespit edilen Servet Çetin'in ise tedavisinin sağlık merkezinde sürdürüldüğü ve bu futbolcunun tedavisinden sonra salon ve sahada sağlık ekibi yönetiminde çalıştığı belirtildi. Sarı-kırmızılı futbolculardan Rigobert Song, Fırat Kocaoğlu ve Mehmet Güven'in de tedavilerinin sağlık merkezinde sürdürüldüğü ve bu futbolcuların daha sonra salon ve sahada fizyoterapistler eşliğinde çalışmalar yaptığı kaydedildi.

Galatasaray, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve öğleden sonra uçakla Ankara'ya gidecek.

(KÇ-KÇ-ÖZ-S)

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'da, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement