Galatasaray'da Kasımpaşa Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Galatasaray'da Kasımpaşa Hazırlıkları Devam Ediyor

Galatasaray\'da Kasımpaşa Hazırlıkları Devam Ediyor
16.01.2013 16:56

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 18.haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenman üç grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışması ile başladı. İdman performans uzmanı Scott Piri yönetiminde ısınma açma germe hareketleri ile devam etti. Antrenman soğuma egzersizleriyle sona erdi.

Sarı-kırmızılı ekip, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını yarın saat 18.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayarak, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Kasımpaşa Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement