Galatasaray'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Galatasaray'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları

Galatasaray\'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları
31.08.2016 21:02

Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında Kayserispor'la karşılaşacak Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını iki günlük aranın ardından yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında Kayserispor'la karşılaşacak Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını iki günlük aranın ardından yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana yeni transfer Nigel de Jong'un da katıldığı belirtildi.

Isınma ve koşu çalışmasıyla başlayan idmanın, adaptasyon ve koordinasyon hareketleriyle devam ettiği bildirildi. Futbolcuların yediye yedi pas çalışması yapıkları antrenmanı dar alanda yapılan çift kale maçla tamamladıkları aktarıldı.

Sarı-kırmızlılarda, A Milli Takım kampında yer alan Serdar Aziz ve Tolga Ciğerci'nin yanı sıra ülke milli takımlarında bulunan Muslera, Linnes, Sneijder, Eren Derdiyok ve Sigthorsson antrenmana katılmadı.

Galatasaray, hazırlıklarına yarın yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika


Advertisement