Galatasaray'da kriz! Terim, Mustafa Kapı ve Atalay Babacan'ı sildi - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da kriz! Terim, Mustafa Kapı ve Atalay Babacan'ı sildi

Atalay Babacan ve Mustafa Kapı'nın, yönetimin yaptığı yeni teklifi kabul etmediği, Terim'in de buna sinirlenerek iki genç yeteneği sildiği iddia edildi.

10.12.2019 22:44  Güncelleme: 22:54

Galatasaray altyapısının en flaş isimleri olarak dikkat çeken Atalay Babacan ve Mustafa Kapı bu sezon hiçbir maçta kadroya giremedi. Fatih Terim son olarak Tuzlaspor ile oynanan kupa maçında da iki yıldızını hiç düşünmedi. Bu kararın perde arkasında ise imza krizinin yattığı öne sürülüyor.

Galatasaray'da kriz! Terim, Mustafa Kapı ve Atalay Babacan'ı sildi
Mustafa Kapı

MUSTAFA KAPI SERBEST KALABİLİR

İddialara göre sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan iki genç isim, yapılan yeni sözleşme teklifini kabul etmedi. Fatih Terim de buna sinirlendiği için Atalay ve Mustafa'ya cephe aldı. Henüz 17 yaşında olan Mustafa Kapı imza atmazsa sezon sonunda serbest. Atalay geçen sezon Türkiye Kupası'nda iki maçta oynamıştı.

Galatasaray'da kriz! Terim, Mustafa Kapı ve Atalay Babacan'ı sildi
Atalay Babacan

(Takvim)

Galatasaray\'da kriz! Terim, Mustafa Kapı ve Atalay Babacan\'ı sildi

Son Dakika Spor Galatasaray'da kriz! Terim, Mustafa Kapı ve Atalay Babacan'ı sildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Objektif Yorumcu: Hoca gidici gibi.Eski hakem hataları olmazsa ligde işi zor.15 gol atıp 11 gol yemiş takımın mantıken 22 puanı olamaz tabi yardım yoksa.Sonuç ortada kötü olan bjk ve gs ileri itilirken fb ve ts geri çekilerek denge sağlanıyor. 8 22 Yanıtla
    Objektif saçmalama: FB mi geri çekiliyor yav Allah aşkına bu dediklerine sen kendin inandın mi? 17 3 Medical : Ulan ne yorum Bee aç tavuk 9 4 Yoruma gel: Senden objektif yorumcu olamaz olsa olsa,iskele dubası,veya maymun bakıcısı olur,gecede rüyalarınıza giriyor Gs ve Fatih hoca anlaşıldı. 11 2 gggsss1905: sennerden çıktın denyoooooooooooo objektif yorumcu gs eye yardım ediliyor diyo sen neiçiyorsun maç izliyorsun görüyoruz fenevi nasıl kollanıyorrrrrrr 2 1 Gazoz: Ne iciyosan bu icmeye devam et fakat kimseye ikram etme 2 1 harbi: Hakkaten balık hafızalıymışşsın ,10 günden önceki gelişmeleri unut sonra şöyle böyle oluyor de ,valla büyük takımların hepsine bu ayar yapılıyor, objektif olacaksan böyle konuşacaksın, fenerbahcenin objektif yorumcusu seni 1 1 Bahtiyar ihtiyar: Yüzyılın yorumu lig bu kadar iyi özetlenemezdi. 2 0
  • MD: en büyük kriz terimdir. 7 1 Yanıtla
  • Çokta : Tınnn 4 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement