Galatasaray'da Melo'nun Yerine Wellington Geliyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Melo'nun Yerine Wellington Geliyor

Galatasaray\'da Melo\'nun Yerine Wellington Geliyor

Galatasaray, Inter'e giden Melo'nun yerini International'de kiralık olarak forma giyen Brezilyalı Wellington'la dolduracak.

10.11.2015 08:52

Melo'nun gidişi ile birlikte ön libero bölgesinde istediği verimi bir türlü alamayan Galatasaray, ocak transfer döneminde önceliği bu mevkiye verecek. Galatasaray'da 2 yıl önce Florya'nın kapısından dönen Wellington yeniden gündeme geldi.

LİSTENİN İLK SIRASINDA WELLINGTON VAR

Hürriyet'in haberine göre; Selçuk'un Rize'de sakatlanıp oyundan çıkmasının ardından orta sahadanın kötü görüntüsü ocak ayında düşünülmeyen ön libero transferini yeniden gündem haline getirdi. Listenin başında ise Brezilyalı Wellington yazıldı.

HOCA KARARINI DEĞİŞTİRDİ

Yönetimin 'Melo gitti yerine takviye yapamadık. Orta sahaya da oyuncu alalım' teklifine 3 hafta önce 'Elimde Rodriguez, Bilal var. Ocak ayında forvet istiyorum' diye yanıt veren Hamza Hamzaoğlu da Rize'deki görüntünün ardından karar değiştirdi. Başarılı hoca da Wellington transferine yeşil ışık yaktı.

MALİYETİ SADECE 2.5 MİLYON EURO OLACAK

FFP kriteri nedeni ile transfer konusunda kalitenin yanı sıra maliyeti de esas alan Galatasaray için Wellington'un uygun şartları da akıllara yatmış durumda. Oyuncunun kiralanması durumunda yıllık maliyeti 2.5 milyon euro olacak.

WELLINGTON KİMDİR?

Tam adı: Wellington Aparecido Martins
Doğum tarihi: 28.01.1991
Mevki: Ön libero
Boyu: 1.73
Güncel Kulübü: International (Kira)
Bonservis: Sao Paulo

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Melo'nun Yerine Wellington Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mehmet: futbolcudan önce teknik direktör lazım Hamza defol git 7 8 Yanıtla
  • murat yildirim : adam gibi son vuruşu iyi olan bir golcü lazım. 12 2 Yanıtla
  • fanatik gs li: herkes bu gitsin şu gitsin diyor. ama kimse elini taşın altına koymuyor. bir gs li olarak fb yi kutluyorum adamlar o kadar sıkıntıya rağmen takımı genel olarak taraftar ayakta tutuyor. maddi manevi tüm desteklerini veriyorlar. hamza hocanında gitmesini gs li lerin isteyeceğini zannetmiyorum. bence şu durumda en iyisi hamza hoca... 3 0 Yanıtla

Advertisement