Galatasaray'dan Eren Derdiyok'a S.aziz Taktiği! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Eren Derdiyok'a S.aziz Taktiği!

Galatasaray\'dan Eren Derdiyok\'a S.aziz Taktiği!

Yönetim 3 milyon Euro'nun yanı sıra Ryan Donk, Tarık ve Salih Dursun'u da teklif etti.

12.07.2016 02:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetim 3 milyon Euro'nun yanı sıra Ryan Donk, Tarık ve Salih Dursun'u da teklif etti. Bu arada Galatasaray için Luiz Adriano iddiası da ortaya atıldı.

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Galatasaray'da en büyük hedeflerden birisi Eren Derdiyok. Sarı- Kırmızılılar, Kasımpaşa formasını giyen golcü futbolcu için çalışmalarını sürdürüyor.Alınan bilgilere göre Galatasaray dün Kasımpaşa ile birkez daha masaya oturdu. Takvim'in haberine göre, Sarı- Kırmızılılar'ın tıpkı Serdar Aziz transferinde olduğu gibi paket teklif sunduğu belirtildi. Yönetimin Kasımpaşa'ya 3 milyon Euro'nun yanı sıra takımda düşünülmeyen Ryan Donk, Tarık ve Salih Dursun'u da teklif ettiği belirlendi. Mavi- Beyazlı ekibin teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın bu 3 futbolcuyla ilgili sunacağı raporun ardından teklife yanıt verilecek. Fakat ilk gelen bilgilere göre Kasımpaşa ile arada ufak pürüzler kaldı.

YÖNETİM HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞA HAZIR

Kasımpaşa'nın Serdar Aziz transferini örnek göstererek Galatasaray'dan 4.5 milyon Euro istediği öğrenildi. Alex Telles'i 6.5 milyon Euro'ya Porto'ya satmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar'ın 3 milyon Euro'nun üzerine çıkması zor gözüküyor. Bu arada Galatasaray'ın Milan'ın Brezilyalı yıldızı Luiz Adriano ile ilgilendiği iddia edildi.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Eren Derdiyok'a S.aziz Taktiği! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement