Galatasaray'ı Şaşırtan Teklif - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ı Şaşırtan Teklif

Malaga'nın 8.6 milyon euroya alınan Amrabat için 3 milyon euro, Balıkesir'in ise 3 milyon euro maliyeti olan Sercan için 600 bin euro önermesi Galatasaray'ı şaşırttı.

14.11.2014 10:40  Güncelleme: 10:57

Malaga, 8.6 milyon Euro'ya alınan Amrabat için 3 milyon, Balıkesir 3 milyon Euro maliyeti olan Sercan için 600 bin Euro önerdi. Sarı-kırmızılı yönetim ayrıca, kadro dışı kalan futbolcuların gitmeye yanaşmaması nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

EBOUE VE ENGİN'DEN OLUMSUZ CEVAP

Galatasaray Yönetimi, futbol takımındaki şişik kadroyu eritmeye çalışıyor ama Abdurrahim Albayrak şimdiye kadar Engin Baytar ve Emmanue Eboue başta olmak üzere görüştüğü pek çok oyuncudan olumsuz cevap aldı.

AMRABAT İÇİN 3 MİLYON EURO

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; sarı-kırmızılılar, kiralık futbolcuların kulüpleriyle yapılan görüşmelerden de iyi bir sonuç alamadı. Nordin Amrabat'ın formasını giydiği Malaga, Faslı oyuncu için ancak 3 milyon Euro bonservis ödeyebileceğini bildirdi.

ONTIVERO KADOYA GİREMEDİ

Danny Nounkeu'nun kiralık gittiği ve fakat oynayamadığı Granada, Kamerunlu oyuncu ile ilgilenmediğini iletti. Asıl hayal kırıklığı ise Lucas Ontivero oldu. Arjantinli oyuncuyu 44 dakika oynatan ve diğer maçlarda kadroya bile almayan Gaziantepspor, Arjantinli futbolcuyu devre arasında İstanbul'a yollamayı düşünüyor.

MANİSA'DAN OLUMSUZ YANIT

Antalyaspor Berk İsmail'in, Manisaspor da Oğuzhan Kayar'ın bonservisini almak istemediğini iletti. Türk pasaportu olmayan Endoğan Adili ile Salih Dursun'un durumları ise muamma.

Galatasaray'ın yerli kiralık oyuncuları arasında sadece Sercan Yıldırım için Balıkesirspor, 600 bin Euro bonservis bedeli teklif etti. Ama bu da golcü futbolcu için ödenen 3 milyon Euro'nun yanından bile geçmiyor.

Galatasaray\'ı Şaşırtan Teklif
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'ı Şaşırtan Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • türkiye ligiyse normal: Ne Beklenirdi ki Zaten Ederleri buydu, Galatasaray bugün Sercan Tarzında bi oyuncu almaya kalkışsa yine en aşağı 5 milyon bonservis parası öder bunu hepimizde çok iyi biliyoruz. . . 29 1 Yanıtla
  • türkiye ligiyse normal: Hain falan bilmiyorumda türk liginin kalitesinin düşmesini tek bir kişiye bağlıyorum , Yıldırım demirören tff başkanı olduğundan beri avrupa ve uluslararası maçlarımızda büyük derecede çöküş oluduğunu görüyoruz, malesef oyuncu fiyatlarını 1 milyonken 5 milyona fırlaması gibi, Türk liginde şampiyonluk mücadelesi veren takımda ilk 11'in değişmez oyuncusuyken ispanyada kümede kalma savaşı veren takımda ilk 18 bile giremiyorsa bu biraz düşündürücü değilmi. 17 1 Yanıtla
  • hakikat aşığı: Bu haberlerin hepsi yalan. . lukas sakat olduğu için oynamıyor. Sercan nerde 3 milyon euro alıyor hey bilgisizler. . 1 16 Yanıtla

Advertisement