Galatasaray'ın kalecisi Muslera'nın dirseğinde çıkık oluştu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın kalecisi Muslera'nın dirseğinde çıkık oluştu

Galatasaray\'ın kalecisi Muslera\'nın dirseğinde çıkık oluştu

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Kasımpaşa maçında sakatlanan Fernando Muslera'nın dirseğinde çıkık olduğunu ve saha içinde müdahale edildiğini açıkladı. Yarın yapılacak tetkikler sonucunda Muslera'nın durumu hakkında daha fazla bilgi verileceği belirtildi.

03.11.2023 23:04  Güncelleme: 23:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Kasımpaşa maçında sakatlanan Fernando Muslera hakkında bilgi vererek, dirseğinde çıkık oluştuğunu ve saha içinde yerine oturttuklarını söyledi. Doktor İnce, yarın yapılacak tetkiklerin ardından Uruguaylı kaleci ile ilgili bilgi verileceğini dile getirdi.

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından mücadelenin 55. dakikasında sakatlık geçiren kaleci Muslera ile ilgili kulüp doktoru Yener İnce, basın mensuplarını bilgilendirdi. Yener İnce'den yapılan açıklamada Uruguaylı file bekçisinin pozisyonda darbeye bağlı olarak dirseğinin çıktığını ve saha içinde yaptıkları müdahale ile dirseğini yerine oturttuklarını belirterek, "Pozisyonda darbeye bağlı olarak Muslera'nın dirseğinde bir çıkık oluştu. Saha içindeki müdahale sırasında yerine oturttuk. Yarın çekeceğimiz MR'da ve filmlerde buna eşlik eden bir şey var mı bunu göreceğiz. Eğer eşlik eden tabloyu belirlersek ne kadar süre alacağını belirleyeceğiz. Bazen bu çok rahat atlatılabilir, yerine oturması yeterli olabilir. Küçük kırıkla beraberse bu durum uzar. Yarın daha net bir şey söyleyeceğiz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'ın kalecisi Muslera'nın dirseğinde çıkık oluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement