Galatasaray'ın Kalou İçin Tek Şartı Var! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Kalou İçin Tek Şartı Var!

Galatasaray\'ın Kalou İçin Tek Şartı Var!

Oussama Assaidi'nin transferini bugün açıklamayı planlayan Galatasaray diğer bir yandan da Salomon Kalou'nun transferi için nabız yoklamaya başladı.

03.07.2012 11:25

Oussama Assaidi'nin transferini bugün açıklamayı planlayan Galatasaray diğer bir yandan da Salomon Kalou'nun transferi için nabız yoklamaya başladı.

Chelsea ile olan sözleşmesi sona eren Fildişi Sahilli yıldız futbolcuyu transfer edebilmek için çalışmalara hız veren sarı-kırmızılı yönetim, Ali Gürsoy, Şükrü Hanedan ve Cenk Ergün üçlüsünün yoğun presi ile mutlu sona ulaşmak istiyor. Salomon Kalou'nun transferi için kasasından yıllık 3 milyon euro ve 20 bin euroluk maç başına ücreti gözden çıkartan sarı-kırmızılı yönetim, Fildişi yıldızın transferindeki en büyük sorunu ise 'imza parası' ve oyuncuya gelen ciddi teklifler konusunda yaşıyor. İMZA PARASI İŞİ BOZUYOR!

Kalou'nun menajeri Rodger Lindse ile bir ön görüşme yapan sarı-kırmızılı yönetim, talep edile 1.5 milyon euroluk imza parasının ardından transfer stratejisini yeniden gözden geçirmeye karar verdi.

Transfer sürecinde Emmanuel Eboue'yi de etkili kullanmak isteyen Galatasaray, tecrübeli savunma oyuncusu ile yaptığı görüşmede de Kalou'ya Galatasaray'ı anlatması ve gerekli yardımcıları yapması konusunda talimat verdi. Kalou'nun transferini imza parası ödemeden tamamlamak isteyen Galatasaray, Fildişili oyuncunun menajeri Rodger Lindse ile yaptığı pazarlıklarda 1.5 milyon euroluk rakamın ortadan kaldırılmasını talep etti.

KALOU'NUN MENAJERİNİN ELİ GÜÇLÜ Liverpool, Arsenal, Tottenham ve Schalke gibi kulüplerin de Kalou ile yakından ilgilenmesinden dolayı pazarlık masasında eli güçlü olan menajer Lindse ile 1.5 milyon euroluk imza parası ve 4 milyon euroluk garanti ücretten aşağı düşmüyor. Transfer süreci hakkında İngiliz ve Fransız basınına açıklamalarda bulunan menajer Rodger Lindse, "Kalou için Avrupa'nın çeşitli yerlerinden teklifler alıyoruz ve teklifleri değerlendirmeye başladık. Kalou'nun geleceğinin en geç 15 Temmuz'da belli olmasını planlıyoruz" dedi. ASSAIDI'DE İŞLEM TAMAM!

27 yaşındaki Salomon Kalou'yu transfer edebilmek için menajerinden gelebilecek olan indirimi beklemeye başlayan Galatasaray, diğer yandan da Oussama Assaidi'nin transferini bugün açıklamak istiyor. Assaidi'nin yanı sıra Melo'nun transferi için de Juventus ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, Brezilyalı oyuncuyu Avusturya'da yapılacak olan kamptan önce takıma kazandırmak istiyor.

İŞTE GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDEKİ İSİM...

%%EMBEDVIDEO_4556%%

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Kalou İçin Tek Şartı Var! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement