Galatasaray'ın Listesindeki 4 Golcü - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Listesindeki 4 Golcü

Galatasaray\'ın Listesindeki 4 Golcü

Kadrosunu yabancı bir golcüyle güçlendirmek isteyen Galatasaray'da arayış sürüyor. Sarı kırmızılıların listesinde Gignac, Van Persie, Mandzukic ve Huntelaar var.

12.06.2015 14:24

Galatasaray'da yabancı golcü arayışı devam ediyor. Sarı kırmızılı takım, teknik direktor Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda çalışıyor.

GIGNAC İÇİN DENEMEYE GEÇİLDİ

İlk olarak Marsilya'dan Gignac konusunda girişimde bulunan Galatasaray, Fransız oyuncunun düşünmek için süre istemesiyle beklemeye geçti. Gignac için yıllık 3 milyon Euro'yu gözden çıkaran sarı kırmızılılar, deneyimli golcünün sözleşmeye koydurmak istediği ek maddeleri değerlendiriyor.

HUNTELAAR, VAN PERSIE VE MANDZUKIC

Alternatif isimlere yönelen Galatasaray, Robin van Persie, Mandzukic ve Huntelaar için girişimde bulunacak. Özellikle Van Persie ve Huntelaar için Sneijder'in devreye girmesi beklenirken, yönetim takım içindeki mali dengeyi bozmamaya çalışacak. Bu nedenle golcü transferinde düşünülen futbolculara çok yüksek ücretlerin ödenmesi mümkün görünmüyor.

SERCAN YILDIRIM DENENECEK

Teknik direktor Hamza Hamzaoğlu ayrıca önümüzdeki sezonun kadrosunda Sercan Yıldırım'a da şans vermeyi planlıyor. Pandev'in gidişinden sonra Galatasaray'da forvet hattında yalnızca Burak Yılmaz ve Umut Bulut ikilisi kaldı. Balikesirspor'da kiralik olarak forma giyip çıkış yakalayan Sercan, sezon öncesi kampında Hamzaoğlu tarafından yakından takip edilecek. Sercan'ın takımda kalıp kalmayacağı kamptaki performansina göre netlik kazanacak.

Kaynak: Ntvspor

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Listesindeki 4 Golcü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Kaş ultraslan: En iyisi robin van persia çünkü snejder le uyumulu olur 6 0 Yanıtla
  • cimbomlu: Arkadaşlar uzatmayın ben size bi son dakika haberi vereyim büyük cimbom falcao ile anlaştı 2yıllık kiralık söylemedi demeyin p.tesi şowh var 4 0 Yanıtla
  • onur: Aval aval bakarlar ancak 2 2 Yanıtla
  • elci: yeter ya bu kadar büyük takım olduğumuzun farkına geliyon ona gore transfer yapin 3 0 Yanıtla
  • RÜF?T: Enes Unal. Quaresma, Fernandao,Huntellar,Drogba,Podolski hadi be alinda transferleri. azerbaycandan basarilar diliyoruz turk kardewlerimize. insallah iyi sonuclar aliriz. cim bom aslan( 0 0 Yanıtla
  • RÜF?T: nerde transferler??? hani nerde.? alsaniza laan quaresmani Enes unsali. Huntellari. 0 0 Yanıtla
  • hakan: Manzukici alın 0 0 Yanıtla
  • mücahit1905: Bence gaziantepspordan muhammet demir alınmalı hava toplarında duran toplarda çok iyi ve tecrübeli bir isim hem genç milli oyuncumuz 0 0 Yanıtla

Advertisement