Galatasaray'ın Rakibi Balıkesirspor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Rakibi Balıkesirspor

Galatasaray\'ın Rakibi Balıkesirspor

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Galatasaray ile Balıkesirspor karşı karşıya geliyor.

18.12.2013 11:11

Sırasıyla Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın saf dışı kaldığı Ziraat Türkiye Kupası'nda en büyük favori konumuna gelen Galatasaray, adını grup aşamasına yazdırmak için Atatürk Olimpiyat Stadı'nda zorlu bir 90 dakikaya hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılılar, bu sezon PTT 1. Lig'de iddialı bir görüntü çizen ve bir önceki turda Trabzonspor'u eleyen Balıkesirspor'u konuk edecekken, yine sahaya takımda şu ana kadar fazla forma şansı bulamayan oyuncuların ağırlıkta olacağı bir kadro ile çıkması bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus maçının oynanabilmesi için yapılan çalışmaları nedeniyle zemini harap hale gelen Türk Telekom Arena yerine Olimpiyat Stadı'na alınan mücadele saat 18.30'da başlayacak ve ATV'den canlı olarak yayınlanacak. Merakla beklenen karşılaşmayı hakem Deniz Ateş Bitnel yönetecekken, yardımcılıklarını Engin Erdem ve Esat Sancaktar yapacak.

Galatasaray'ın karşılaşmaya kalede Ufuk, defansta Sabri, Dany, Gökhan, Riera, orta sahada Bruma, Ceyhun, Selçuk, Emre, hücumda ise Umut ile Burak'tan oluşan kadrosu ile çıkması bekleniyor. Balıkesir'in olası 11'i ise Ertuğrul, Caner, Rıza, Murat, İsmail, Lalawele, Aykut, Ertuğrul, Muhammet, Burak ve Karikari şeklinde…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Rakibi Balıkesirspor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement