Galatasaray Kayseri'de Bildiğimiz Gibi: 2-4 - Son Dakika
Spor

Galatasaray Kayseri'de Bildiğimiz Gibi: 2-4

Galatasaray Kayseri\'de Bildiğimiz Gibi: 2-4

Galatasaray, en çok kazandığı deplasmanlardan birinde yeniden güldü. İlk yarıda şok yaşayan Cimbom, ikinci yarıda skora gitmeyi başardı.

27.10.2013 20:59

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor, Kadir Has Stadı'nda Galatasaray'ı ağırladı. Cüneyt Çakır'ın düdük çalıdğı maçta ilk yarıda çok ilginç anlar yaşandı. Galatasaray, ilk yarının son saniyelerinde neye uğradığını şaşırırken, ikinci yarıda istediğini yapmayı başardı.

İlginç bir ilk yarı

71'

Kayserispor inanılmaz bir gol kaçırdı. Mouche'nin ceza alanına taşıyıp pasını verdiği Ömer'in vuruşu üstten az farkla dışarıya gitti.

1. dakikada Taner Yalçın'nın yaklaşık 25 metreden çektiği şutta top yandan auta gitti.

12. dakikada Drogba'nın pasıyla meşin yuvarlakla buluşan Burak Yılmaz'ın vuruşunda top kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın kontrolünde dışarı çıktı. 14 dakikada Galatasaray öne geçti. Ani gelişen Galatasaray atağında Burak Yılmaz'ın pasında ceza yayı önünde meşin yuvarlağı kontrol eden Sneijder düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 0-1.

16. dakikada Burak Yılmaz'ın ceza alanı içinden bekletmeden vurduğu meşin yuvarlak üstten auta çıktı. 25. dakikada Galatasaray iki farklı öne geçti. Selçuk İnan'ın pasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Chedjou, meşin yuvarlağı ağlara göndererek, takımına iki farklı üstünlüğü getirdi: 0-2.

44. dakikada Kayserispor, Chedjou'nun Ömer Bayramı ceza alanında düşürmesi sonucu penaltı kazandı. Beyaz noktanın başına geçen Mouche farkı bire indirdi: 1-2.

45. dakikada Kayserispor eşitliği yakaladı. Hızlı gelişen Kayserispor atağında arka direkte topla buluşan Jaja meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-2.

Maçın ilk yarısı 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

Burak ve Drogba sahnede!

2 - 4

6

İsabetli şut

6

3

İsabetsiz şut

6

6

Korner

2

11

Faul

13

4

Sarı kart

2

1

Kırmızı kart

-

%40

Topla oynama

%60

Maçın ikinci yarısına Galatasaray daha iyi bir başlangıç yaptı.

54. dakikada Sefa sağdan koşusunu yaptı. Ortasını yerden içeriye gönderdi ancak ceza sahasında tek başına olan sabri topu kesmeyi başardı.

Galatasaray 57. dakikada öne geçti. Emre Çolak, iki rakibi arasından ceza alanındaki Burak'a pasını çıkardı ve Burak karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi.

62. dakikada Jaja solden gelen ortayı ceza alanında kontrol etti. Vuruşu kaleci Muslera'dan döndü. Ardından kale boştu ancak gelen şutta savunma araya girdi ve top kornere gitti.

66. dakikada Gelişen Kayserispor atağında sağ kanatta son çizgi yakınlarında topla buluşan Okay, Dany'den sıyrılmak isterken top Dany'den kornere gitti.

71. dakikada Kayserispor inanılmaz bir gol kaçırdı. Mouche'nin ceza alanına taşıyıp pasını verdiği Ömer'in vuruşu üstten az farkla dışarıya gitti.

75. dakikada Didier Drogba harika bir gol attı. Frikikte topun başına geçen yıldız oyuncu, sol köşeye yaptığı düzgün vuruşla skoru 2-4 yapmayı başardı. 83. dakikada Kayserispor atağında Okay, topla birlikte ceza alanına kadar girdi ama içeriye çevirdiği top Ceyhun'da kaldı. 88. dakikada Selçuk sağdan koştu. Ceza sahasına girdi. Müthiş bir çalım attı. Sol köşeye plaseyi de kesit ama Ertuğrul güzel bir kurtarış yaptı.

Gelen son düdükle birlikte 2-4 kazanan Galatasaray puanını 16 yaptı. Kayserispor ise 5 puanda kaldı.

MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Robert Prosinecki

Performans: 4/10

Galatasaray karşısında açık bir futbol oynamayı tercih edince çok erken goller yedi. Ancak ilk yarı bitmeden beraberliği yakaladı. Tabii bunun avantajını ikinci yarıda kullanamadı ve şanssızlıklar da eklenince maçı kaybetti.

Roberto Mancini

Performans: 8/10

Takımı istediklerini yerine getirdi. İlk yarı bitmeden şok gollerle beraberlik gelse de krizden erken kurtulmasını bildi. Her oyuncusundan maksimum verim aldı ve galibiyeti almayı başardı.

Prosinecki'den mecburi değişiklikler Ev sahibi Kayserispor'da, Abdullah Durak, Salih Dursun ve Cleyton kart cezaları dolayısıyla takımdaki yerlerini alamadı. Hırvat teknik adam, orta saha oyuncusu Taner Yalçın'a bu sezon ilk kez görev verirken, sağ bek Cüneyt Köz'ü de ilk kez ilk 11'de sahaya sürdü. Kayseri temsilcisinde sakatlığını tam anlamıyla atlatamayan golcü Bobo kadroda yer almazken, sakatlıktan yeni çıkan Mert Nobre ile Zurab ise kendilerine ilk 18'de yer buldu. Sarı-kırmızılı ekipte, ailevi sebeplerden dolayı izin alarak ülkesine giden Biseswar da kadro da yer almadı.

Tirbündeki yabancılar Konuk ekip Galatasaray'da ise sakatlığı bulunan Hamit Altıntop, Gökhan Zan ve Hakan Balta kadroda yer almazken, teknik direktör Roberto Mancini, yabancı sınırı nedeniyle Albert Riera, Nordin Amrabat ve Emmanuel Eboue de kadroya almadı.

Tribünler boş kaldı Kayserispor ile Galatasaray arasında oynanan maçta tribünlerde büyük boşluklar göze çarptı. Galatasaraylı taraftarlar kendilerine ayrılan misafir tribününü büyük oranda doldururken, Kayserispor tribünlerinde boşluklar görüldü.

Kadir Özcan unutulmadı Maç öncesi, 22 Ekim Salı günü antrenman sonrası evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan'ı için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Kayserispor taraftarlarının da Kadir Özcan için pankart açtıkları görüldü.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Galatasaray Kayseri'de Bildiğimiz Gibi: 2-4 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement