Galatasaray Ondan Vazgeçmiyor! - Son Dakika
Spor

Galatasaray Ondan Vazgeçmiyor!

Galatasaray Ondan Vazgeçmiyor!

İtalyan medyası Bacary Sagna’nın Türkiye'den gelen şok teklifle kafasının karıştığını yazdı.

02.03.2014 19:26

TuttoMercato sitesi, Bacary Sagna’nın sezon sonu Cimbom’a 4 yıllık imza atacağını iddia etti.

Sezon sonu sözleşmesi biten ve Arsenal’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fransız yıldız sürpriz bir teklifle karşılaştı.

İtalyan basınına göre, Inter ile bir süredir menajeri aracılığıyla görüşen ve ön sözleşme imzalayan Fransız yıldız Bacary Sagna, Galatasaray'dan gelen şok teklif sonrası kararını gözden geçirecek.

4 yıl için 20 milyon Euro

Haberde, Galatasaray'ın, Fransız oyuncuya 4 yıllık sözleşme imzalatacağı ve Sagna'ya dört sene için 20 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi. Sagna'nın menajeri Laurent Gutsmuth da geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, "Bacary'nin sözleşmesi devam ediyor; fakat Galatasaray da kendisiyle ilgileniyor’’ ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan, Daily Star Sunday gazetesi de Fransız sağ bek Galatasaray ile anlaşmak üzere olduğunu yazmıştı. Arsenal'e 2007 yılında 8 milyon Pound'a gelen Sagna, Premier Lig’de bu sezon 24 maça çıktı.

Eboue gidiyor

Lig maçlarında Eboue’yi tercih etmeyen ve genel olarak oyuncunun son dönem performansından memnun olmayan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin de Sagna için Sarı-kırmızılı yönetime olumlu rapor verdiği öğrenildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Ondan Vazgeçmiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement