Galatasaray kolları sıvadı! Ezeli rakibinin genç yıldızı için düğmeye bastı - Son Dakika
Spor

Galatasaray kolları sıvadı! Ezeli rakibinin genç yıldızı için düğmeye bastı

Galatasaray, sol bek hasretine son vermek için Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan genç yetenek Rıdvan Yılmaz'ı kadrosuna katmak istiyor. Sarı-kırmızılı ekip, büyük umutlarla gittiği Rangers'ta yeterli süreyi bulamayan genç yıldızı renklerine bağlamak için harekete geçmiş durumda.

13.12.2022 11:13

Süper Lig devi Galatasaray'da transfer dönemi öncesi hareketlilik başladı. Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz'ı kadrosuna katmak istiyor. Okan Buruk yönetimindeki ekibin sol bek arayışları devam ederken gündeme gelen Rıdvan Yılmaz, ismi sarı-kırmızılı taraftarları oldukça heyecanlandırıyor.

OKAN BURUK ÖZELLİKLE İSTİYOR

Galatasaray Rıdvan Yılmaz transferi için harekete geçmiş durumda. Teknik direktör Okan Buruk'un Rıdvan Yılmaz'ı kiralık olarak dahi olsa kadrosunda görmek istediği ve sol bek pozisyonunu tamamen yerli oyunculardan oluşturmak istediği öğrenildi.

Galatasaray kolları sıvadı! Ezeli rakibinin genç yıldızı için düğmeye bastı

RANGERS'TA YETERLİ SÜREYİ ALAMADI

Galatasaray, Beşiktaş'tan 4 milyon euroya gittiği Rangers'ta yeterli süreleri bulamayan ve sakatlıklar yaşayan Rıdvan'ı öncelikle kiralamayı düşünüyor. Sarı-kırmızılıların büyük umutlarla gittiği Rangers'ta isteneni veremeyen Rıdvan'ın transferini bir an önce gerçekleştirmek istediği bildirildi.

Son Dakika Spor Galatasaray kolları sıvadı! Ezeli rakibinin genç yıldızı için düğmeye bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement