Galatasaray, Tarık Çamdal Transferini Askıya Aldı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Tarık Çamdal Transferini Askıya Aldı

Galatasaray, Eskişehirspor'da forma giyen Tarık Çamdal'ın transferinden, kulübünün yüksek bonservis istemesi nedeniyle vazgeçme noktasına geldi.

25.07.2014 17:36  Güncelleme: 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, uzun zamandır kadrosuna katmak istediği Tarık Çamdal'dan vazgeçme aşamasına geldi. Eskişehirspor kulübünün 5 milyon euro bonservis bedelinde ısrar etmesi üzerine sarı-kırmızılı takım transferi askıya aldı.

ES-ES TAKAS İSTEMİYOR

Tarık Çamdal transferinde öncelikle takas teklifi yapan Galatasaray, olumsuz yanıt almıştı. 2 milyon Euro ve Engin Baytar teklifi reddedilince fiyat arttıran sarı kırmızılılar, Eskişehirspor'dan gelen "Takas fikrine olumsuz bakıyoruz" açıklamasından sonra geri adım attı.

TRANSFER ZORA GİRDİ

Umut Bulut'u da bu transferde gündeme getiren Galatasaray, milli futbolcunun gitmek istememesi sebebiyle yeniden durum değerlendirmesi yaptı. Sarı kırmızılıların geçtiğimiz günlerde yaptığı son teklifte de taraftarlar uzlaşamayınca Tarık Çamdal transferi zora girdi.

TARIK'IN ALTERNATİFİ HAZIR

Galatasaray, Tarık'ın alternatifi olarak Bursaspor'lu Şener Özbayraklı'yı belirledi.

Yönetim, önümüzdeki günlerde Bursaspor ile temasa geçerek Şener için pazarlıklara başlayacak. Teknik direktör Cesare Prandelli'nin defansın sağına mutlaka takviye istediği biliniyor. Galatasaray Yönetimi de italyan teknik adamın bu isteğini yerine getirmek için çalışmalarına hız verecek.

Galatasaray, Tarık Çamdal Transferini Askıya Aldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Tarık Çamdal Transferini Askıya Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ALI UĞUR ARSLAN: ARKADASIM ANLAMIYOMUSUNUZ AZIZIZIN ŞIKE ORTAAA ADAMLAR GS VERMEZZZZZ, , , , ASLINDA BILMIYOKI AZIZ ES ESSI UEFAYA GONDERMEDI DEMEDIMI SIKEYI TEK BASIMAMI YAPTIK OSAATTEN SONRA ONLARI UEFAYA GONDERMEK ABESTE İŞTIKALLL. . AMA ADAMLARDA AZIZ KORKUSU VARR. . EFENDILIK SOKMUYOYOO AZIZ GIBI OLCANNN. VERMEYIN DEDIMI TAMAM. . SIVAS ESKIŞEHIRRRR 5 2 Yanıtla
  • Mustafa Fuat Han: Cimbom'un zaten her şeyi hemen hazır olur. Medyanın palavralarından ve tarafgirliğinden usandık. . 3 2 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: İSABET OLMUŞ BİZE YARARLI OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM. . . . 1 1 Yanıtla
  • Addo: iyi bir Yerli oyuncu , 2. kaleci Sinan Bolata 1. 300. 000 veriyorsan GS bu adami kacirmamali . Gercekten adam hem genc ve iyi isler cikartir GSda. Insallah olur 0 0 Yanıtla

Advertisement