Galatasaray, Zalgiris maçı için hazırlıklarını tamamladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Zalgiris maçı için hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, Zalgiris maçı için hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanşında Litvanya temsilcisi Zalgiris ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenmanda futbolcular, dinamik ısınma, kondisyon çalışması, top kapma ve pas çalışması yaptı. Sakatlığı bulunan Lucas Torreira ile Wilfried Zaha ise bireysel programları kapsamında çalışmalarını sürdürdü. Galatasaray, Zalgiris müsabakasının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

01.08.2023 21:07

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanşında 2 Ağustos Çarşamba günü sahasında Litvanya temsilcisi Zalgiris ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık tutuldu.

Dinamik ısınma ve kondisyon çalışmasıyla başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan futbolcular top kapma ve pas çalışması yaptı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışma gerçekleştirildiği bildirildi.

Gaziantep FK'den kadroya katılan kaleci Günay Güvenç, sarı-kırmızılı ekiple ilk antrenmanına çıktı. Sakatlığı bulunan Lucas Torreira ile Wilfried Zaha, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışırken, sonrasında bireysel programları kapsamında çalışmalarını sürdürdü.

Galatasaray, antrenmanla Zalgiris müsabakasının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray, Zalgiris maçı için hazırlıklarını tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement