Galatasaraylı Burak, Taraftarla Tartıştı - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Burak, Taraftarla Tartıştı

Galatasaraylı Burak, Taraftarla Tartıştı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, Antalyaspor maçının devre arasında ısınırken taraftarın küfretmesine tepki gösterdi.

19.01.2014 23:10  Güncelleme: 08:00

Maça yedek başlayan Burak Yılmaz ikinci yarıda ısınırken Antalyasporlu bir taraftarın küfürlü tacizine uğradı. Skorer'in haberine göre; Burak sinirli şekilde kendisine küfür eden taraftara tepki göstererek "Adamsan in aşağı yanıma gel burada bağır" dedi. Yıldız futbolcu özel güvenliğe de bu taraftarı şikayet etti.

İBRAHİM DAĞAŞAN SAKİNLEŞTİRDİ

Burak daha sonra o bölümde bulunan bir taraftara beresini verdi. Yıldız golcüyü sakinleştiren ise Antalyaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu İbrahim Dağaşan oldu.

TERİM DE TARTIŞMIŞTI

Geçtiğimiz sezon Fatih Terim de, aynı tribünde bir taraftar tarafından küfürlü saldırıya maruz kalmış ve tecrübeli teknik adam o taraftarla mahkemelik olmuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaraylı Burak, Taraftarla Tartıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • murat koç: az bile demişler 9 22 Yanıtla
  • Hesenov: bence qalatasaray bundan ders cikartmali ,avrupa futbolunda kendisini qosteremeyen oyuncu yedekde beklenir.qalatasary transferl qundemde olduqu halda buraki neden transfer etmiyor maraqlidi.burak sahada hazir top pozizsyonu bekleyen ve fursat bulduqunda bunlari deyerlendiremeyen bir oyuncu.burakli qalatasaray kadrosunda qalatasarayin 10 oyuncu ile matca bashlamasi qalatasaray shansinin 100-30 enmesine qetirib cikarir.tempo 0-a eniyor.qalatasarayin bundan netice cikartmasinin vakti qelmesini mence bilmelidir 0 0 Yanıtla

Advertisement