Galatasaraylı Yöneticilerden Mehmet Ağar'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Yöneticilerden Mehmet Ağar'a Ziyaret

Galatasaraylı Yöneticilerden Mehmet Ağar\'a Ziyaret

Galatasaraylı yöneticiler Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst, cezaevinde hükümlü bulunan Mehmet Ağar'ı ziyaret etti.

04.08.2012 19:47

Galatasaraylı yöneticiler Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst, cezaevinde hükümlü bulunan Mehmet Ağar'ı ziyaret etti. Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, "Melo'yu 1 yıl daha kiralamak istiyoruz" dedi.

Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, yönetim kurulu üyeleri Abdurrahim Albayrak ve Celal Gürcan, Susurluk Davası kapsamında kesinleşen hapis cezasını Yenipazar Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çeken İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar'ı ziyaret etti.

Galatasaray'ın bu akşam saat 22.00'de Lazio ile oynayacağı hazırlık maçı için takımla birlikte İzmir'e gelen Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Celal Gürcan Mehmet Ağar'ı ziyaret etmek için Aydın'a geçti. Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit'i makamında ziyaret eden Dürüst, Albayrak ve Gürcan, ziyaret için gerekli izni aldıktan sonra karayolu ile Yenipazar'a hareket etti.

Saat 17.30 sıralarında Yenipazar Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gelen Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst ve Yönetim Kurulu üyeleri Aldürrahim Albayrak ile Celal Gürcan, yaklaşık 45 dakika içeride kalarak Mehmet Ağar ile görüştü.

Cezaevi çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplayan Ali Dürüst, "Sayın Ağar'ı gayet iyi gördüm. Kendisini ziyaret ettik. Hal ve hatırını sorduk. Sağlığı iyi ve her şey yolunda" dedi.

Ağar'ı ziyaret ettiklerini ifade eden Abdürrahim Albayrak da, Ağar'ı ziyaret ettiklerini belirterek, "Sayın Ağar'ı çok iyi gördük. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik" diye konuştu.

"MELO'YU KİRALAK İSTİYORUZ"

Taraftarın merakla beklediği Melo transferi sorulan Albayrak, "Ali Dürüst başkanımız Juvestus'a son söyleyeceğini söyledi. Melo'yu 1 yıllık daha kiralık almak istiyoruz" cevabını verdi.

Galatasaraylı yöneticiler ziyaretin ardından İzmir'e hareket etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaraylı Yöneticilerden Mehmet Ağar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement