Galibiyet hasreti 2 maça yükseldi! Acun Ilıcalı'nın Hull City'si adeta komada - Son Dakika
Spor

Galibiyet hasreti 2 maça yükseldi! Acun Ilıcalı'nın Hull City'si adeta komada

İngiltere Championship'in 31. haftasında Hull City, deplasmanda Derby Country'e 3-1 yenildi. Acun Ilıcalı'nın satın almasından sonra ilk yenilgisini geçen hafta alan Hull, bu hafta da kazanamayarak galibiyet hasretini 2 maça yükseltti. Diğer taraftan İngiliz ekibinde teknik direktör Şota Arveladze, takımın başında çıktığı 3 maçta 2 yenilgi aldı.

09.02.2022 00:48  Güncelleme: 00:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acun Ilıcalı satın aldıktan sonra peş peşe galibiyetlerle adından söz ettiren Hull City, İngiltere Championship'in 31. haftasında Derby Country'e 3-1 mağlup oldu.

TÜM GOLLER DERBY COUNTRY'DEN

Karşılaşmada Derby Country'e galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Forsyth, 38. dakikada Lawrence ve 47. dakikada Ebosele kaydetti. Hull City'nin tek golü ise 65. dakikada Derby Country forması giyen Forsyth'den geldi.

Sahadan silindiler! Acun Ilıcalı'nın Hull City'si komada
Acun Ilıcalı mücadeleyi Okan Buruk'la birlikte izledi

ŞOTA, 3 MAÇTA 2 YENİLGİ ALDI

Hull City'de Grant McCann'le yolların ayrılmasından sonra göreve getirilen Şota Arveladze, takımın başında çıktığı 3 maçta 2 mağlubiyet aldı. Son Derby Country yenilgisiyle Hull City, 32 puanda kaldı ve ligde 19. sıraya yerleşti.

Galibiyet hasreti 2 maça yükseldi! Acun Ilıcalı\'nın Hull City\'si adeta komada

Son Dakika Spor Galibiyet hasreti 2 maça yükseldi! Acun Ilıcalı'nın Hull City'si adeta komada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ismail şama: Benim görüşüm acun teknik ekip değişikliğinde hem yanlış zamanlama hemde yanlış teknik adam tercihi yaptı.bunu zamanla anlayacak.duygusal davrandı.. şota teknik adam olarak zayıf ve güçlü bir deneyim yaşamadı..yorumcu olarak daha iyi iş yapar.tez zamanda teknik adam değişimi gerekir ve zaten takımı mesaj vermişti şota gelmeden önce ki maçlarda.. 0 0 Yanıtla

Advertisement