Gary Neville: Taraftarlar Ferguson Dönemini Unutmalı - Son Dakika
Spor

Gary Neville: Taraftarlar Ferguson Dönemini Unutmalı

Gary Neville: Taraftarlar Ferguson Dönemini Unutmalı

Manchester United'ın eski oyuncusu Gary Neville, taraftarların geçmişi unutarak teknik direktör Louis Van Gaal'e güvenmesi gerektiğini söyledi.

21.02.2015 17:29

Eski futbolcu Gary Neville, uzun süre formasını giydiği Manchester United'ın taraftarlarına tavsiyelerde bulundu. Taraftarların Alex Ferguson dönemini unutmalarını tavsiye eden Neville, teknik direktör Louis Van Gaal'in felsefesine güvenilmesi gerektiğini söyledi.

Premier Lig'e çok kötü bir başlangıç yapan Manchester United son dönemde toparlanarak puan tablosunda üçüncü basamağa kadar yükseldi. Van Gaal sezon boyunca taktiksel konularda inatçı olmakla eleştirilmiş ve taraftarların birçoğu Ferguson dönemindeki hızlı oyun stiline geri dönülmesi gerektiğini savunmuştu.

Bu eleştirilere katılmayan Gary Neville, düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

"Manchester United taraftarlarının artık takımı eski başarıların gölgesinde yargılamaktan vazgeçmesinin zamanı geldi. Ben kişisel olarak yüksek tempolu hücum futboluna inanıyorum. Fakat bu oyun stilini korumak istiyorsanız takımın başına uygun birini getirmelisiniz. Van Gaal'in göreve gelip başkasının felsefesine adapte olmasını beklemek anlamsız. 26 yıllık bir ilişkiyi sonlandırdıktan sonra yeni gelen insanın eskisiyle tıpatıp aynı olmasını beklemek yanlış. Bu bakış açısı Manchester United'ı bir yere götürmez."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Gary Neville: Taraftarlar Ferguson Dönemini Unutmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement